Anunturi

Studenții votează

By June 5, 2024No Comments

Ni se spune foarte des că viitorul este în mâinile noastre, iar acest lucru nu poate fi nicicând mai adevărat decât în această perioadă, în contextul alegerilor electorale, care în anul 2024 au loc în formulă completă.

Astfel, Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare dorește să amintească fiecăruia dintre voi că anul acesta se vor desfășura alegerile locale și europarlamentare, pe 9 iunie, alegerile prezidențiale, pe 15 septembrie, cu turul al doilea pe 29 septembrie, precum și alegerile parlamentare, în data de 8 decembrie.

Menționăm că acest comunicat de presă nu are vreun scop decizional, nesusținând vreun partid sau entitate politică, iar mesajul pe care dorim să-l transmitem este unul strict informativ, ce încurajează manifestarea spiritului civic pe care fiecare cetățean ar trebui să-l dețină.

Așadar, vă îndemnăm să vă faceți vocea auzită, mergând la vot, pentru că fiecare vot contează! Alegeți informat și încurajați-vă rudele și prietenii să procedeze la fel, pentru că împreună, într-adevăr, suntem mulți și putem face diferența!

Leave a Reply