Perioada 5 – 7 aprilie a reprezentat un cumul al creativității și al inovației, întrucât a avut loc a 14-a ediție a HackITall, la J8 Office Park.

Participanții au avut de ales între temele propuse de sponsorii Main, și anume ING Hubs Romania, BCR și Playtika. Domeniile au fost diverse și menite să testeze capacitățile de lucru în echipă și adaptarea, astfel: ING Hubs au optat pentru ideea de Sustenabilitate Economică, BCR s-au orientat către Inteligența Artificială, iar cei de la Playtika au propus Reinventing the Classics.

În total, 60 de echipe, împărțite în mod egal la cele trei probe au oferit tot ce au avut mai bun și au creat o atmosferă demnă de hackathon.

Noutatea acestei ediții a reprezentat-o proba de Gamejam, organizată de Playtika, în format hibrid, pe o perioadă de 48 de ore, care a avut rolul de a oferi participanților oportunitatea de a se dezvolta într-o nouă zonă, cea a jocurilor video.

De asemenea, evenimentul nu ar fi fost posibil fără susținerea sponsorilor Recruiter Jane Street și Finastra. Pentru că orice inginer are nevoie de energie, evenimentul s-a bucurat de mesele calde și gustările puse la dispoziție de Lee Hoo, Pep&Pepper, Cartofisserie, King Rolls, Hochland, Doritos, Emblema și 7Days Romania, oferind cele mai proaspete produse și cărora le mulțumim pentru susținerea inovației.

Locația evenimentului, J8 Office Park, renumită în zona nord-vest a Bucureștiului, a dispus de toată infrastructura necesară pentru a oferi cea mai plăcută experiență utilizatorilor, pe durata celor 24 de ore.

Nu în ultimul rând, cel mai important lucru pentru LSAC este de a oferi participanților și voluntarilor cea mai bună experiență, iar HackITall a reușit acest lucru. Dorim pe această cale să mulțumim tuturor celor implicați și angrenați în cadrul evenimentului.

Leave a Reply