Anunturi

Solidaritate în fața tragediei din Praga

By December 24, 2023No Comments

Deși ne aflăm în prag de sărbători, perioadă ce ar trebui să fie prilej de bucurie pentru întreaga lume, evenimentul tragic care a avut loc la Universitatea Carolină din Praga ne face să realizăm cât de imprevizibilă este viața de fapt și ce urmări cutremurătoare poate avea un gest necugetat al unei persoane.

Suntem profund îndurerați și șocați să auzim cum oameni nevinovați, aflați într-un mediu pe care și noi îl frecventăm zilnic, cel academic, și-au pierdut viața sau au fost răniți.

Noi, Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, ne dorim ca fiecare persoană să se simtă în siguranță în fiecare clipă și considerăm că momente cutremurătoare ca acestea reprezintă un semnal de alarmă, atât la nivel individual cât și colectiv.

Transmitem multă putere familiilor care și-au pierdut persoane dragi în timpul atacului armat din Universitatea din Praga, iar celor care au fost răniți le dorim însănătoșire cât mai ușoară!

Acum, mai mult ca niciodată, vă încurajăm pe toți să aveți grijă de voi și de cei dragi vouă! Prețuiți fiecare moment și bucurați-vă de fiecare nouă zi!

Leave a Reply