LAN Party Evolution, a XIX-a ediție a competiției de gaming organizată de LSAC București, a avut loc în weekendul 23-24 martie 2024 și a transformat hol EC într-un loc plin de distracție pentru pasionații de jocuri video!

Evoluția LAN Party este mai pronunțată de la an la an, iar în cadrul acestei ediții am trăit emoții puternice și am simțit spiritul competitiv alături de cele 16 echipe de Counter-Strike 2, 19 echipe de Rocket League, cei 64 de participanți în cadrul competiției de EA Sports FC 24 și cele 16 echipe de League of Legends!

Sponsorii acestei ediții s-au asigurat că echipele câștigătoare au fost răsplătite pentru efortul depus! Le mulțumim partenerilor noștri PC Garage, Hama, Bose, Trust, Doritos, SkeenCards, Academia Titi Aur și Captive și Breakout Escape Room!

Atmosfera electrizantă din holul Facultății de Automatică și Calculatoare a fost susținută atât de zecile de voluntari și susținători, cât și de activitățile secundare!

Simulatoarele de Assetto Corsa au oferit participanților experiența unor piloți de curse, iar competiția de Just Dance a reprezentat un prilej de relaxare și distracție pe măsură!

PC Garage a organizat și anul acesta competițiile de montat memorie RAM și League of Legends 1v1, având un succes grozav în rândul studenților!

Doritos s-au asigurat că experiența LAN Party este completă, oferind sute de pungi de chipsuri pentru voluntarii și participanții din cadrul acestei ediții!

Stand-urile Bose și Trust au fost o premieră pentru evenimentul LAN Party, studenții având șansa de a testa produsele și de a se familiariza cu partenerii noștri!

Vă mulțumim pentru participare și vă așteptăm la următoarea ediție LAN Party!

Leave a Reply