Treasure Hunt este un eveniment marca LSAC ce are ca scop principal explorarea orașului București, într-o vânătoare de comori menită să sporească perspicacitatea și creativitatea studenților. Concursul este dedicat atât tinerilor pasionați de aventură și mister, cât și celor care vor să petreacă o zi unică alături de prieteni, fiind astfel o îmbinare perfectă a distracției și cunoașterii.

În data de 21 Octombrie 2023, a avut loc startul concursului Treasure Hunt Bucharest în fața clădirii Precis, din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare. Cu peste 300 de participanți și 80 de voluntari prezenți, a fost ținut discursul de deschidere al evenimentului de către echipa de organizare, urmat de numărătoarea inversă ce urma să anunțe începutul competiției. Atmosfera a fost electrizantă și plină de suspans, iar participanții nu au irosit nicio secundă, pregătiți să rezolve ghicitorile și să întocmească cea mai bună strategie către marele premiu.

Ediția de anul acesta s-a distins, față de celălalte, prin tema evenimentului aleasă, și anume Multiversul. Prin urmare, concursul a avut o diversitate aparte, fiecare locație având propriul multivers și tematică a provocării (Void, Retrofuturistic, Elemental, Cartoon, Horror, Ilusion, Musical, Underwater, Video Game, Babel, Vikings). În ceea ce privește aplicația, design-ul acesteia era diferit după fiecare checkpoint scanat, în funcție de multiversul în care se afla echipa la acel moment. Participanții au avut astfel ocazia de a descoperi și de a desluși misterele celor 11 locații, unde rupturile spațiu-timp au permis universurilor paralele să se amestece cu al nostru. Fiecare multivers a avut propria sa poveste.

Premile și buna desfășurare a evenimentului nu ar fi fost posibile fără sprijinul oferit de către sponsorii și colaboranții noștrii: Nala, Activ Squash, LockedIN Escape Room, Natural High București, Gap the Mind, Marvo, Vmax Electric Indoor Karting, Carpatic Climbing Gym, The Fool, CityPack. De asemenea, le mulțumim și celor de la Redbull pentru că au asigurat revigorarea participanților, prin energizantele oferite la începutul competiției la locația de start, dar și Restaurantului La Maria și Ion pentru ajutorul oferit cu prânzul voluntarilor. Suntem recunoscători tuturor pentru sprijinul și suportul acordat în realizarea acestei ediții a evenimentului.

Prin urmare, Treasure Hunt Bucharest 2023 a îmbinat și de această dată aventura, distracția, deslușirea misterelor și descoperirea capitalei într-o atmosferă deosebită, ce ne-a purtat pe toți prin portalurile multiversului.

Leave a Reply