Evenimente

Retrospectivă Perpetuum 2023

By June 18, 2023No Comments

Anul acesta ne-am putut bucura de organizarea celei de-a șaptea ediții a competiției Perpetuum, concurs de inginerie cu mecanisme dezvoltate cu ajutorul plăcuțelor Arduino.

În acest an, am avut plăcerea de a ne vedea cu participanții pe data de 13 mai, în hol EC. Aceștia au avut ca misiune lansarea unei mingi de ping pong într-un coș care trebuia să fie confecționat tot de ei.

Ediția cu numărul șapte a acumulat la finalul înscrierilor 23 de echipe pasionate de construirea reacțiilor în lanț. Selecția finală a fost făcută pe baza unui test cu întrebări din domeniul competiției, fiind alese pentru a participa la concurs doar 18 echipe, formate din câte 3 studenți. Condiția de înscriere în competiție a fost ca cel puțin unul dintre membrii echipei să fie student al Facultății de Automatică și Calculatoare.

Competiția a fost susținută de sponsorii oficiali Garrett Advancing Motion, Honeywell și N-able, companii cu experiență și prestigiu în domeniile lor respective. De asemenea, ne-am bucurat și de sprijinul celor de la BMW. Apreciem suportul generos oferit de acești sponsori și suntem recunoscători pentru contribuția lor la succesul evenimentului. Premiile și susținerea financiară oferite de acești parteneri au adus valoare competiției și au făcut ca evenimentul să fie un real succes.

La finalul zilei, am putut declara încheierea cu succes a unui alt eveniment important al Ligii, în care echipa de organizare a muncit cot la cot cu voluntarii pentru a asigura participanților experiența unei competiții memorabile. Dacă și tu ai fost parte a acestui eveniment, dorim să îți mulțumim pentru implicare și nu uita: “Think fast, make it last!”.

Leave a Reply