În data de 23 aprilie, a avut loc unul dintre cele mai așteptate evenimente marca LSAC, “Ce spun Automatiștii?”. Aflat la a III-a ediție, acesta îndeamnă studenții Facultății de Automatică și Calculatoare la desprinderea de la cotidian prin răspunderea la întrebări inspirate din viaţa studenţească, pregătite de membrii LSAC București. Pentru pregătirea competiţiei, au fost chestionaţi 100 de studenţi automatiști. Aceștia au fost îndemnaţi să răspundă la întrebări, răspunsurile acestora fiind cât mai aproape de viaţa de zi cu zi. 

Datorită numărului mare de echipe înscrise, în perioada 12 – 16 aprilie au avut loc preliminariile. 31 de echipe au reușit să se califice în etapa finală și a fost invitată și o echipă formată din cadre didactice ale facultății. 

Competiția a fost una memorabilă cu multe răspunsuri incredibile și răsturnări de situație neașteptate. Meciurile s-au desfășurat în sistem piramidal, iar semifinalele și finalele au fost transmise live pe canalul de Twitch LSAC București. De asemenea, în afara meciurilor, participanții și spectatorii s-au bucurat de board games și de diverse activități inspirate din emisiuni celebre de divertisment românești: “Jocul Cuvintelor”, “Runda Fulger”, “Te pui cu Automatiștii?”. Cei care au reușit să strângă cele mai mari punctaje la toate cele trei jocuri au fost premiați.

Înaintea evenimentului, a fost organizată o tombolă, iar câștigătorii au fost extrași înainte de prima semifinală. Primul câștigător s-a bucurat de un smartwatch Samsung din partea sponsorului nostru ISIC, iar al doilea de o invitație dublă de o zi la Saga Festival.

Cele 3 echipe câștigătoare s-au bucurat de numeroase premii precum cărți de la sponsorul nostru Bookster, diverse vouchere la activități precum laser tag, escape rooms, squash, karting și climbing de la sponsorii Captive + Breakout Escape Room, Trapped Escape Room, Activ Squash, LaserTag Arena, Blockx, Vertical Spirit, Hot Rod Fun. Cea mai mare surpriză au fost biletele la cele mai cunoscute festivale din România. Echipele au avut ocazia de a-și alege festivalul preferat, în funcție de locul pe care s-au clasat. Prima echipă a ales Untold, a doua Neversea, iar ultima Electric Castle. Echipa de pe locul patru a primit cadou bilete de o zi la Saga Festival.

Totodată, un ajutor în organizarea evenimentului a fost oferit de Efe Universe, unul dintre cei mai renumiți furnizori de Bubble Tea din țară, care ne-a fost sponsor oficial.

Atmosfera incredibilă și plină de energie a fost întreținută de voluntarii noștrii, cărora le mulțumim pentru faptul că ne-au fost alături și fără de care nu am fi reușit să avem un eveniment fără probleme.
Astfel, încheiem o altă ediție de “Ce spun Automatiștii?”. Felicităm echipele participante și dorim să ne vedem anul viitor cu tot la fel de multă energie, creativitate și perspicacitate!

Leave a Reply