În weekend-ul 20-21 mai a avut loc a IV-a ediție a evenimentului Poli Olympics, care a reușit să reunească 14 din cele 15 facultăți ale Universității Politehnica din București într-o competiție în care fiecare echipă a dat tot ce a avut mai bun.

Pe parcursul celor două zile au fost prezenți peste 200 de participanți și peste 50 de voluntari, aceștia din urmă asigurându-se de buna desfășurare a evenimentului și de bună starea participanților. Echipele care au concurat au avut în permanență la dispoziție resurse pentru a se hidrata și câte o masă în fiecare din cele două zile, plus câteva gustări menite să ofere un plus de energie.

Concluziile evenimentului sunt clare, acesta atigându-și scopul, acela de a oferi o atmosferă competitivă și de a crea un mediu antrenant pentru toate echipele participante.

Evenimentul nostru nu ar fi fost posibil fără implicarea celor de la Tusnad, Agon, Decathlon, GrooveBox, Sports Business Academy, Football Museum Bucharest, Daso Cado, Rapid București, Activ Squash, dar, mai ales, fără a sponsorului nostru principal, N-able. Aşadar, mulţumim sponsorilor enumeraţi pentru contribuirea la realizarea încă unei ediţii reuşite Poli Olympics.

Leave a Reply