Anul acesta, mijlocul primăverii a fost marcat de inaugurarea celei de-a patra ediții a evenimentului “Ce spun Automatiștii?”.

Evenimentul a adunat și anul acesta laolaltă studenți și profesori dornici să răspundă cu amuzament și creativitate la întrebări inspirate din viața de student și nu numai!


Dedicat iubitorilor de spontaneitate, creativitate și celor ce doresc să își dezvolte spiritul de echipă, ediția de anul acesta a venit cu multe surprize pentru studenții Facultății de Automatică și Calculatoare!

În perioada 1-5 aprilie, curioșii au putut să guste prematur din experiența evenimentului la prima ediție a standului CsA! Aceștia au fost întâmpinați cu jocuri de atenție și agilitate, care le-au pus zâmbetul pe buze și le-au adus premii diverse.

În etapa premergătoare a evenimentului a avut loc selecția echipelor participante. Cele 64 de echipe înscrise au susținut o simulare a concursului în mediu online, în urma căreia au fost alese cele 32 de echipe ce vor participa în ziua competiției.

13 aprilie a fost ziua care ne-a transpus pe toți – de la voluntar la organizator și de la participant la competitor – într-un “carusel de emoții”. Ziua competiției a încununat pentru prima dată o tematică! Totul a fost plin de culoare în holul facultății, tema de carnaval oferind un suflu nou evenimentului! Holul EC a fost plin de standuri cu jocuri specifice atmosferei de carnaval, la care puteai lua parte prin prezentarea unor jetoane monetizate atat la participarea la jocuri, cât și la asistarea la meciurile din competiție.

Anul acesta ne-am bucurat din nou de prezența unei echipe de profesori, care au avut un parcurs incredibil în competiție, ajungând până în semi-finale!

Competiția nu ar fi fost numită astfel fără premii! Acestea au fost asigurate de sponsorii noștri LockedIn, Vmax, ISIC, Untold, Neversea, Bookster, Muller, Human Coffee, Nostalgia, Titi Aur, Experimenteaza.ro, Captive Escape Room, Activ Squash + Laser Tag Arena, BlokX, Dacris și Office Galaxy

E de prisos să descriem competiția în atâtea fraze. Ar trebui să ne rezumăm așadar la cea care ne-a consacrat: “Am întrebat 100 de automatiști…”.

Leave a Reply