Semestrul acesta, M.O.F.T. II s-a desfășurat în perioada 25 martie – 25 aprilie și a pus la dispoziție studenților 2 ture de bilete, ce au putut fi vizualizate pe site cu o zi înainte de a fi rezervate.

Standul din Hol EC a venit și semestrul acesta cu jocuri și quiz-uri menite să le testeze cunoștințele culturale și să le ofere șansa de a participa la tombole cu premii inedite, printre care s-au numărat și bilete la Therme.

Workshopurile nu au putut lipsi nici din această ediție, aducând participanții mai aproape de lumea artei.

Primul workshop a avut loc pe 29 martie, alături de Ionuț Niculae, fondatorul școlii de actorie Brightside Drama, care ne-a dezvăluit secrete din lumea teatrului și ne-a inspirat cu entuziasmul sau.

Workshopul de pictură s-a desfășurat pe 2 aprilie, sub îndrumarea artistelor Mihaela Constantin și Andreea Tofoleanu, care ne-au ghidat prin diverse tehnici de pictură pe sticlă.

Seria de workshopuri s-a încheiat pe 11 aprilie, cu o lecție de tango argentinian plină de pasiune de la Anastasia și Florian, care au împărtășit cu noi emoția și eleganța specifice acestui stil de dans.

Această ediție a adus o nouă surpriză, prima seară de muzică, “Acorduri Mofturoase”, ce a avut loc pe data de 18 aprilie, la The Pub. Astfel, trupele Kalisbo și Pyroblast au creat o atmosferă de neuitat pentru participanți, care au avut ocazia de a face o donație către asociația Totul Pentru Tine.

Leave a Reply