După cum ne-am obișnuit, și anul acesta Târgului IT&C a vestit primăvara. În weekendul 16-17 martie, la Palatul Parlamentului, a avut loc cea de-a XVII-a ediție, a celui mai mare târg de joburi din domeniul IT, eveniment ce a fost destinat studenților facultăților de profil tehnic și pasionaților de tehnologie.

Evenimentul nostru crește de la un an la altul, ceea ce ne bucură! De data aceasta, în cele doua zile s-a înregistrat un număr record de peste 7500 participanți și peste 25k aplicări în cadrul celor peste 60 de companii prezente. Participanții au avut parte de multe surprize și s-au bucurat de un mediu ideal în care să-și facă conexiuni valoroase cu profesioniști, potențiali colegi și mentori care i-au ghidat în parcurgerea unei viitoare cariere în tehnologie. De asemenea, au avut ocazia să-si testezei aptitudinile și să demonstreze companiilor prezente că merită un loc în echipa lor, prin quiz-urile interactive puse la dispoziție.

Le suntem recunoscători tuturor companiilor partenere, alături de care am reușit să realizăm încă o ediție de succes a evenimentului nostru!

Un rol foarte important pentru ca informația să ajungă în atenția publicului, l-au jucat partenerii media, cărora vrem să le mulțumim pe această cale! Prezenți pe panouri publicitare prin diferite locuri ale Bucureștiului, în interiorul metroului, pe diferite posturi de radio și la știri pe canalele – Antena 1, Pro TV, TVR 1, B1, DIGI și Aleph News, Târgul IT&C și-a demonstrat încă o dată valoarea.

Mulțumim, de asemenea, voluntarilor noștri, care au dat dovadă de profesionalism și datorită cărora fiecare eveniment marca LSAC este un adevărat succes!

Povestea Târgului IT&C 2024 a adunat în același loc oameni frumoși și pasionați, care au avut același scop și anume interesul pentru domeniu IT. Pentru a ține viu firul poveștii de succes, echipa noastră a surprins mai multe momente pline de bucurie și energie pe care le puteți găsi AICI.

Leave a Reply