Luna martie a acestui an a adus cea de-a XVI-a ediție a Târgului IT&C, cel mai mare târg de carieră IT din România și cel mai așteptat eveniment de către toți studenții facultăților de profil tehnic și pasionaților de tehnologie. Astfel, în zilele de 11 și 12 ale primei luni de primăvară, toate drumurile s-au orientat spre Palatul Parlamentului, locația evenimentului nostru pentru al doilea an consecutiv.

De la reclame în interiorul metroului, panouri publicitare, bannere, afișe, comunicate de presă și postări pe rețelele de socializare, până la reclame radio, intervenții în cadrul emisiunilor TV sau radio și apariții la știrile posturilor Antena1, Pro TV, Prima TV și DIGI, Târgul IT&C a fost mediatizat în toată țara, demonstrând încă o dată că își merită statutul de cel mai impresionant târg de carieră IT din România și nu numai.

Având drept scop prezentarea ofertelor actuale de pe piața IT&C și expunerea noutăților din domeniu, precum informații despre procesele de recrutare, posibilități de angajare, stagii de practică sau burse, prezența în rândul persoanelor prezente la Târgul IT&C a crescut semnificativ față de edițiile trecute, fiind înregistrat un număr record de peste 6500 participanți în cele două zile ale evenimentului. Mai mult decât atât, nu mai puțin de 70 de companii de prestigiu i-au întâmpinat pe cei prezenți cu detalii referitoare la carierele lor, quiz-uri interactive, goodie bag-uri, tombole și surprize, iar numărul de aplicări în cadrul companiilor a fost, de asemenea, un nou record – peste 34000.

Buna desfășurare a întregului eveniment a fost asigurată de voluntarii noștri, renumiți pentru implicarea și profesionalismul de care dau dovadă, de fiecare dată, în cadrul tuturor evenimentelor organizate de LSAC București.

Așadar, închidem un nou capitol al Târgului IT&C. Un capitol la superlativ, care duce evenimentul nostru la un alt nivel și care anunță deja că următoarea ediție, cea de-a XVII-a, va fi presărată cu și mai mult succes.

Leave a Reply