În perioada 18-19 martie 2023 a avut loc cea mai mare competiție studențească de gaming LAN Party After Dark, organizată de LSAC București! Aflată la cea de-a optsprezecea ediție, competiția a reprezentat un prilej de a petrece un weekend plin de distracție alături de
prietenii tăi și de alți pasionați de gaming!

În fiecare an evenimentul LAN Party este îmbunătățit, iar la această ediție au fost organizate patru competiții principale: Counter-Strike:Global Offensive, Rocket League, League of Legends și Minecraft Hunger Games.
Anul acesta ne-am întors în formatul fizic, competiția de CS:GO având un număr de 17 echipe, cea de Rocket League 12 echipe, cea de League of Legends un număr de 25 echipe, iar Minecraft Hunger Games 8 participanți. Astfel am putut simți emoțiile și spiritul competitiv chiar de lângă prietenii și colegii noștri ce participau la diferitele competiții!

Cu ajutorul sponsorilor noștri, echipele câștigătoare de la această ediție au fost recompensate pentru competențele dovedite și pentru efortul depus. Premiile au fost oferite de PC Garage, Dell, Skullcandy, Heineken, Captive și Breakout Escape Room, Trapped, Gamers și Playtika!

Atmosfera din holul Facultății de Automatică și Calculatoare a fost plină de energie, iar voluntarii și susținătorii au avut oportunitatea de a se bucura de activitățile extra organizate pe lângă cele patru competiții principale.

Care au fost acestea? Experiente VR și premii câștigate prin activări inedite la cornerul Heineken Ⓡ Silver.
De asemenea, la competitia de Just Dance, Heineken a premiat căștigătorii cu bilete la SAGA Festival și un set Oculus VR!
Cu multe surprize au venit si partenerii de la PC Garage, care au pus la dispozitie 10 calculatoare care au fost folosite pe toata perioada evenimentului.

Competițiile de Just Dance, Mortal Kombat și Fifa au reprezentat un prilej de relaxare pentru susținători, dar și pentru voluntarii ce au făcut tot ce le stătea în putință pentru a se asigura că acest eveniment va fi unul reușit!

Bineînțeles că sponsorii acestei ediții s-au asigurat că și câștigătorii acestor competiții sunt răsplătiți, oferind numeroase premii!

Leave a Reply