Al doilea semestru ne-a permis reînceperea activității ca pe vremuri. După 2 ani lungi în care nu ne-am putut întâlni la evenimente din cauza pandemiei, în weekendul 12-13 martie am organizat, în format fizic, unul dintre cele mai mari și importante proiecte marca LSAC București, mai exact Târgul IT&C.

Participarea la acest eveniment reprezintă oportunitatea unică de a interacționa cu reprezentanții celor mai prestigioase companii din România sau din alte țări și de a face primii pași spre o carieră de succes în domeniul IT&C.

Cu toate că anul acesta a fost organizată cea de-a 15-a ediție, Târgul IT&C a venit cu un element de noutate, o locație impresionantă, la care în trecut visam: Palatul Parlamentului. Astfel, prezența în rândul studenților sau oamenilor din domeniu a crescut semnificativ, iar acest lucru nu a putut decât să ne bucure. Pe lângă modurile noastre obișnuite de promovare, cum ar fi prezența crescută pe social media sau panourile publicitare, am reușit să ne facem văzuți și pe alte platforme, cea mai importantă fiind aplicația de știri, Biziday.

Toate cele de mai sus au fost exprimate direct prin statisticile impresionante pe care le-am extras după finalizarea evenimentului. Cele mai importante dintre acestea sunt următoarele:

  • numărul de companii din domeniul IT&C
  • numărul de participanți
  • numărul de aplicări în cadrul companiilor

Despre concluziile celei de-a 15-a ediții a Târgului IT&C am discutat într-o intervenție live la emisiunea Cu capu-n zori, de la TVR1.

În cele două zile, reprezentanții companiei au fost plăcut surprinși de numărul de participanți care le-au vizitat standurile și le-au cerut numeroase detalii despre joburile sau programele de internship disponibile. Studenții au fost întâmpinați de către aceștia cu surprize, goodie bag-uri, tombole și multe altele ce le-au făcut acestora experiența și mai interesantă.

Ca de fiecare dată, voluntarii noștri au fost responsabili de atmosfera plăcută și au fost de mare ajutor pe tot parcursul desfășurării evenimentului. Ca de fiecare dată, am reușit să dăm dovadă de profesionalism și să ducem și acest eveniment la un alt nivel.

Leave a Reply