În weekendul 18-20 martie am avut oportunitatea de a organiza un eveniment cu o mare tradiție în cadrul asociației noastre, anume LAN Party, etapa locală.

Aflat la cea de-a șaptesprezecea ediție, competiția a reprezentat pentru studenții pasionați de gaming, nu numai o oportunitate de a se distra, dar și de a cunoaște oameni noi cu pasiuni comune. De asemenea, mulțimea de premii de care au avut ocazia să se bucure a reprezentat încă un important punct, ce a adus participanții să își etaleze cele mai importante abilități de jucător.

Așa cum ne-am obișnuit, aflat într-o continuă dezvoltare, evenimentul LAN Party s-a autodepășit și în acest an, fiind organizate trei competiții oficiale: Rocket League, League of Legends și Counter Strike: Global Offensive.

Într-un format ce a respectat distanțarea socială, anume mediul online, competiția a avut un număr de 32 de echipe la Rocket League, 24 de echipe la League of Legends și 24 de echipe la CS:GO

Datorită sponsorilor noștri, echipele de pe podiumul de anul acesta au fost răsplătite pentru competențele de care au dat dovadă în materie de gaming. Premiile acestei ediții  au fost oferite de Soliton Computers, Bitdefender, LockedIn, Redbull, 2Performant, Vmax Karting, A’luat Pizza, Mancave și Merlins Beverages.

Tot la această ediție am depașit și recordul audienței pe Twitch, având în timpul evenimentului peste 1800 de telespectatori unici, aceștia fiind prezenți pentru a își susține favoriții, pentru a se relaxa și de a câștiga diferite premii la tombolele pregătite.

Deși competiția a fost ținută în format online, atunci când nu au avut de monitorizat sau comentat un meci din competiție, voluntarii noștri s-au întâlnit în format fizic pentru a socializa și a se juca pe consolele oferite de către cei de la Mancave. Astfel, am reușit să ne aducem aminte de o mică părticică din atmosfera în format fizic a acestui eveniment.

Evenimentul nu s-a terminat aici. Urmează etapa națională de LAN Party în luna mai, etapă ce va găzdui echipe din toată țara și se va desfășura într-un format full fizic, atât pentru participanți, cât și pentru spectatori. De asemenea, vom avea ocazia să ne revedem în marea finală și cu primele trei clasate la fiecare competiție de la etapa locală.

Leave a Reply