Evenimente

Retrospectivă Pimp your Room 2022

By December 10, 2022No Comments

Anul 2022 a venit cu o noua ediție a evenimentului “Pimp your Room”, dedicat studenților ce vor să transforme camera de cămin folosind numeroase elemente decorative pentru a crea un spațiu de locuit plăcut și călduros.

Înscrierile au decurs fără problemă și, pentru prima dată, am acceptat și participanți ce sunt studenți la alte facultăți din București si, implicit, nu locuiesc în Complexul Studențesc Regie.

Pe lângă competiția în sine și premierea camerelor cel mai frumos decorate, ediția de anul acesta a adus în prim-plan și o idee complet nouă, “Storytelling”, unde numeroși studenți s-au adunat pentru a spune povești din viața lor de cămin și tot felul de întâmplări amuzante ce meritau împărtășite cu ceilalți.


De asemenea, am fost în spiritul sărbătorii “înfricoșătoare” și am introdus un concurs de sculptat dovleci numit “Pimp Your Pumpkin” unde am premiat cei mai fioroși dovleci din studenție!

Sponsorii evenimentului din acest an, 101Figurine, Atoma și LockedIn au sărit în ajutor cu numeroase premii pentru câștigătorii ediției din acest an al “Pimp Your Room” și le mulțumim încă o dată pentru tot sprijinul acordat!

Camerele de cămin mereu pot fi făcute mai primitoare, așa că vă invităm să participați la următoare ediție și să vă puneți amprenta asupra locuinței voastre din studenție!

Leave a Reply