Evenimente

Retrospectivă Balul Bobocilor 2022

By December 10, 2022No Comments

Cea mai așteptată petrecere cu și despre boboci, Balul Bobocilor, a avut loc anul acesta pe data de 22 noiembrie 2022, fiind un real succes, cu peste 1200 de participanți. Evenimentul a avut loc în club BOA și, după mult timp, s-a reintrodus tematica, aceasta fiind “The Beautiful and the Damned”. Conceptul se bazează pe antiteza dintre bine și rău, dintre frumos și urât, fiind o reinterpretare a temei clasice “Înger și Demon”.

Primul pas în realizarea balului a constat în susținerea preselecțiilor pentru Miss și Mister Boboc ACS. În data de 18 octombrie, în incinta facultății noastre, s–au strâns peste 30 de studenți de anul 1, pregătiți pentru a da tot ce au mai bun și a trece mai departe. Dintre aceștia doar 12 au trecut mai departe, formându-se astfel 6 echipe. A fost o seară plină de momente memorabile, cu un public numeros și cu provocări distractive.

După seara preselecțiilor, fiecare echipă a primit câte 2 mentori, care să îi îndrume și să le fie alături pe parcursul pregătirilor pentru bal. Timp de câteva săptămâni, aceștia s-au pregătit intens pentru a obține titlul mult râvnit și premiile mult așteptate.

Seara evenimentului a început cu concursul de Miss și Mister Boboc. Cele 6 perechi au fost supuse la două defilări, una de zi și una de seară, și la o proba de talente. Jurații au avut o misiune dificilă în alegerea celor 6 câștigători, deoarece toți concurenții s-au ridicat la nivelul așteptărilor. De asemenea, Miss și Mister Popularitate au putut fi votați pe parcursul concursului prin intermediul site-ului.

După anunțarea câștigătorilor și o premiere plină de emoții, pe scenă a urcat invitatul special al serii, cunoscutul trapper Ian. Acesta a întreținut atmosfera și a bucurat mulțimea de fani care a fredonat fiecare vers. 

A fost o adevărată plăcere să organizăm acest eveniment așteptat de toată lumea, mai ales de studenții de anul 1. Dorim să le mulțumim sponsorilor, Avon, Hermosa, Saga Festival, Mikaela VonTesi, Flash Tattoos, Club Boa, Symposium Events, Jante Noi, Atmosphere, IDM, First Copy, Zeisis, Fitness Orhideea, Just Nails, pentru că ne-au fost alături și ne-au ajutat în organizarea unei seri de neuitat!

Leave a Reply