Perioada 9-28 noiembrie 2021 a reprezentat ediția XX a unuia dintre cele mai îndrăgite evenimente LSAC București, anume M.O.F.T. (Muzee. Operă. Film. Teatru.), ocazie prin care studenții au avut șansa de a se bucura de bilete gratuite sau reduceri la diferite activități culturale sau sociale.

Prin intermediul site-ului dedicat evenimentului, participanții noștri au avut ocazia de a își rezerva biletele pentru oricare dintre activitățile ce le-au atras atenția.

Această ediție a fost una plină de suprize și momente unice, iar sesiunile de podcast au reprezentat apogeul evenimentului. Artiști din domenii precum teatru, muzică, film sau televiziune ni s-au alăturat și ne-au împărtășit ideile și opiniile lor despre rolul pe care îl joacă arta în viața tinerilor.

Printre invitații ce ne-au impresionat cu povești de viață s-au numărat:
Olimpia Melinte, o actriță româncă de mare succes, a povestit despre artă și ce presupune o carieră în domeniul actoriei, dar și despre unul dintre cele mai în vogă seriale românești, “Vlad”, unde joacă rolul Elizei Dragomir. Pe lângă domeniul profesional, tânăra actriță a vorbit despre dezvoltarea personală și cât de important este să faci ce îți place în viață.

Alexandra Murăruș, actriță de teatru si film, ne-a arătat ce se află în spatele cortinelor pentru a afla secretele vieții de artist. Cunoscută pentru rolul principal în “Inocență furată”, dar mai ales pentru numeroasele piese de teatru în care a jucat, Alexandra ne-a arătat cum trebuie puse în balanță dedicarea și perseverența, dar și pasiunea, pentru a-ți atinge visurile. Ea a ajuns astfel, în prezent, unul dintre cei mai importanți actori ai teatrului Nottara.

Lucian Ionescu, tânăr actor de film și teatru, pasionat de musical, a acceptat invitația noastră de a purta o discuție despre artă și studenție. Acesta ne-a învățat cât de importantă este motivația în viața de zi cu zi și cum să luptăm pentru idealurile noastre. Concurent în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva!”, sezonul X, Lucian și-a dezvoltat pasiunea pentru muzică de-a lungul anilor și ne-a îndemnat să facem și noi la fel.

Tomy Weissbuch, cântăreț și iubitor de teatru, ne-a făcut plăcerea de a fi invitatul nostru la o discuție despre drumul în cariera de artist de la o vârstă fragedă. De la străzile din Centrul Vechi, până la finala competiției “Vocea României”, Tomy s-a dedicat total muzicii și ne-a învățat cum să punem pasiune în tot ceea ce facem, indiferent de rezultat, momentul culminand fiind la final, când tânărul ne-a încântat cu o demonstrație a talentului său.

Robe Cristian, actor și membru al trupei Pyroblast, ne-a dezvăluit secretele sucesului lui, într-o discuție cu și despre studenți. O fire extrovertită și nonconformistă, acesta ne-a povestit despre viața sa și cum a ajuns să inspire publicul prin modul unic de a vedea lucrurile. Talentul și dedicarea l-au adus astăzi în punctul în care împlinirile profesionale nu încetează să apară și ne-a îndemnat să fim atenți la deciziile pe care le luăm în viață, dar și să învățăm din greșeli.

De asemenea, premiile au fost nelipsite, fiind organizate două tombole de-a lungul întregii perioade. Pentru a participa la ele era necesară prezența la trei dintre podcast-urile organizate sau postarea unui Instagram story de la locațiile unde studenții au ajuns prin intermediul biletelor M.O.F.T.

Nimic nu ar fi fost la fel, dacă alături de noi nu am fi avut sponsorii, ce au făcut întreg evenimentul posibil, motiv pentru care dorim să le mulțumim din suflet!

În final, ediția XX a evenimentului M.O.F.T. a fost un real succes, iar noi sperăm că ați reușit să vă bucurați pe deplin de biletele achiziționate și să vă desprindeți pentru câteva momente de monotonia zilelor noastre.

Leave a Reply