Data de 6 noiembrie a avut ocazia de a se bucurea de organizarea clasicului eveniment marca LSAC, Evrika, concursul de cultură generală care a ajuns anul acesta la cea de-a patra ediție. Într-un format ce a respectat distanțarea socială, competiția a avut loc în două etape și anume perioada de preliminarii și etapa finală.

Pentru etapa preliminariilor s-au înscris 119 echipe care au parcurs în cursul zilei de 30 octombrie cele 10 categorii de întrebări de cultură generală: Branduri, Filme, Fun, Geografie, Istorie, Literatură, Muzică, Sport, Științe și Tehnologie. Doar 30 de echipe ce au reușit să răspundă corect la cât mai multe întrebări și într-un timp cât mai bun s-au calificat pentru marea finală.

Ziua finalei a fost așteptată cu sufletul la gură de toată lumea, dar mai ales de echipele de profesori ce ne-au fost alături și în cadrul acestei ediții. Domnii profesori Răzvan Deaconescu și Emil Slușanschi au format echipa ACS007, iar No Profs Today a fost alcătuită din Bogdan Dumitrescu și Daniel Rosner. Fiecare echipă a putut să fie susținută de prietenii lor pe platforma Twitch, unde totodată putea să voteze apariția meciului favoriților lor live.

Drumul către premii a fost lung, dar cele mai iscusite echipe au reușit să treacă peste întrebările capcană pregătite cu multă grijă de către echipa de organizare Evrika. Deși unele fiind mai ușoare, altele au pus pe gând chiar și cei mai bine pregătiți participanți.

Datorită sponsorilor noștri, echipele de pe podiumul de anul acesta au fost răsplătite pentru cunoștințele bogate de care au dat dovadă. Premiile ediției aacestea au fost oferite de Sneakers & History, World Class, Sports Business Academy, Bookster, LockedIn, Club99 și Smart Academy.

Doza de energie din timpul evenimentului a fost asigurată de Red Bull, menținănd astfel atmosfera în sediul LSAC de unde s-a realizat transmisia online a meciurilor. Echipele de profesori au reprezentat adversarii de temut ai studenților, însă acestea au fost eliminate pe parcurs, în finală ajungându-se la întrecerea dintre echipele Zyon și Sărmăluțe-n foi de viță.

Pentru spectatorii competiției au existat două tombole cu nenumărate premii: una pe Twitch și una pe Instagram, astfel menținându-se atmosfera antrenantă a concursului, chiar dacă nici de această dată nu am avut ocazia la o interacțiune fizică.

Astfel, ziua de 6 noiembrie a fost o adevărată provocare atât pentru echipele participante, cât și pentru echipa de voluntari LSAC. Aceștia din urmă s-au ridicat la măsura așteptărilor noastre, reușind să demonstreze încă o dată mult profesionalism în organizarea acestei ediții Evrika. Cu această ocazie, dorim să felicităm toate echipelor participante, dar, mai ales, pe acelea ce au reușit să găsească răspunsurile corecte la majoritatea întrebărilor ce le-au întâmpinat de-a lungul întregului concurs.

One Comment

  • Appreciating the time and energy you put into your website and in depth information you provide. It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material. Excellent read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

Leave a Reply