Perioada 28 martie – 17 aprilie 2022 a fost momentul în care îndrăgitul eveniment M.O.F.T. (Muzee. Operă. Film. Teatru) a reprins mai multă viață, datorită ridicărilor majore a regulilor privind pandemia. Ca de fiecare dată, principalul scop al evenimentului nostru a reprezentat scoaterea studenților din monotonia temelor și a laboratoarelor, având ocazia de a participa la o gamă variată de evenimente sociale și culturale.

Prin intermediul site-ului dedicat evenimentului, participanții noștri au avut oportunitatea de a rezerva bilete la cele mai îndrăgite spectacole ale acestei primăveri.

Ca în fiecare semestru, și această ediție a avut momentele ei unice și pline de surprize. Continuând tradiția începută semestrul trecut, am reușit să aduce în cadrul podcasturilor noastre trei personalități remarcabile din lumea artiștilor. Acestea ne-au încântat cu prezența lor și ne-au împărtășit ideile și opiniile lor despre rolul pe care îl joacă arta în viața acestora.

Printre invitații ce ne-au impresionat cu povești de viață s-au numărat:

  • Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, ne-a încântat cu prezența sa și ne-a povestit despre ce înseamnă pentru el viața de artist și cum acest lucru l-a ajutat în dezvoltarea sa personală de-a lungul timpului.
  • Adrian Nartea, un actor român de mare succes, ne-a destăinuit tainele actoriei și ce rol joacă arta și cultura în viața sa. Cu această ocazie, ne-a povestit despre apogeul serialului “Vlad”, unde acesta este protagonist, și cum l-au schimbat pe el aceste momente.
  • Andrei Aradits este un actor român de film, teatru și televiziune, dar, mai ales, unul dintre invitații speciali ai aceste ediții M.O.F.T. Împreună cu acesta am avut ocazia de a afla ce avantaje și dezavantaje are această carieră și cum au reușit toți acești factori să îl influențeze pe acesta pe plan personal.

De asemenea, și de această dată premiile nu au lipsit pentru participanții noștri, iar cei mai iscusiți dintre ei au avut ocazia de a răspunde la o serie de întrebări legate de domenii ca arta, cultura sau istoria și de a câștiga la tombola pe care am organizat-o.

Deoarece cu fiecare ediție în parte încercăm să ne autodepășim, de data aceasta am avut ocazia de a organiza o seară film în facultate, unde am reușit să ne strângem nu mai puțin de 60 de persoane. Atmosfera a fost unică, iar filmul foarte lung și captivant, încât am prins ora 00:00 în facultate.

Nimic nu ar fi fost la fel, dacă nu am fi avut susținerea sponsorilor, ce au făcut posibilă organizarea ediției XXI a evenimentului, motiv pentru care dorim să le mulțumim din suflet!

Leave a Reply