În data de 2 aprilie a avut loc “Ce spun automatiștii?”, competiția unde studenții noștri au fost provocați să își folosească ingeniozitatea pentru a oferi răspunsuri la întrebări inspirate din viața studențească. Ne-am bucurat de o ediție inedită, plină de râsete și momente ce vor rămâne în amintirile noastre. 

Am avut parte de o competiție intensă, cu răsturnări de scor incredibile. Și anul acesta, automatiștii noștri ne-au arătat că au răspunsul la orice întrebare și ne-au luat toate premiile. De asemenea, la competiția de anul acesta a participat și o echipă formată din profesori, ce au avut o prestație incredibilă și au reușit să se termine competiția pe locul IV. Desigur, am vrut să implicăm și cei mai înfocați fani ai concursului nostru, așa că am organizat o tombolă cu o mulțime de premii alături de sponsorii evenimentului. 

Unul dintre cele mai impresionante premii de anul acesta, pentru care studenții au concurat cu bucurie, au fost biletele la festivalul SAGA, partenerii noștri de anul acesta. Vibe-ul din timpul concursului a fost inspirat de atmosfera de festival: plină de viață și energie. 

Cele mai stimulante experiențe au fost oferite de sponsorii noștri, LockedIn și VMax Karting. Fiecare câștigător s-a bucurat de vouchere la cele mai aventuroase curse de la VMax Karting, sau la cel mai provocator escape room din București. De asemenea, echipele câștigătoare au putut merge la meciuri de laser tag de la Lasertag Arena, sau de squash, mulțumită partenerilor noștri de la Activ Squash

Mereu îi încurajăm pe studenții noștri să fie liberi și să încerce experiențe unice. Din acest motiv, anul acesta am pus la bătaie 10 intrări gratuite la cele mai tari arene de cățărat din București, alături de Blockx și Vertical Spirit! Le mulțumim pentru suportul oferit, dar și pentru pofta de aventură cu care ne-au inspirat. 

Știm că studenții iubesc cel mai mult serile petrecute cu prietenii. Așa că alături de sponsorul nostru, Club 99, am venit în ajutorul lor oferind intrări gratuite la show-uri de stand-up comedy cu care să își înveselească serile. Nu trebuie să uităm serile de film ce se află în topul activităților din timpul liber ale studenților. Mulțumită Cineplexx Băneasa, am reușit să oferim studenților vouchere la film unde să-și petreacă momentele de relaxare. 

Energia din timpul evenimentului a fost menținută cu ajutorul sponsorului nostru, Sloop, care ne-au asigurat cele mai delicioase băuturi în timpul evenimentului. Le mulțumim pentru susținerea viziunii evenimentului. 

Fiecare echipă care s-a calificat printre primele locuri câștigătoare a plecat acasă cu un pachet cu mirosuri alese de la Lavanda Laurei sau Trio Verde, companii ce se îngrijesc de frumusețea pielii noastre folosind doar ingrediente naturale. Apreciem întotdeauna bunul gust al lucrurilor și am vrut să împărtășim acest lucru și concurenților noștri. Astfel, sponsorul nostru Constantin Nautics ne-a venit în ajutorul cu cele mai rafinate brățări, chiar de la malul mării. 

Nu trebuie să uităm de partenerii noștri de la WorldClass, care susțin sănătatea automatiștilor noștri oferind vouchere cu intrări gratuite la sală. Ținem să le mulțumim pentru suștinerea oferită. 

ISIC România susține ca toți studenții sunt membri ai aceleiași echipe, oferindu-le beneficii și reduceri unice. Au fost alături de noi în drumul spre obținerea celui mai tare eveniment din primăvara aceasta, așa că le mulțumim pentru suport. 

Astfel, am reușit să ne bucurăm de un eveniment cu un real succes! Am râs, ne-am susținut favoriții prin coregrafii inedite și am asistat la momente spectaculoase. ”Ce spun automatișii?” va rămâne în amintirile noastre drept una dintre cele mai distractive competiții marca LSAC București. 

Leave a Reply