M.O.F.T. (Muzee. Operă. Film. Teatru.) este un eveniment cultural, organizat de LSAC București care reușește în cadrul fiecărei ediții să ofere studenților bilete gratuite la diverse intituții culturale din Capitală, prin care aceștia pot avea parte de experiențe inedite.

Semestrul acesta, evenimentul s-a desfășurat în perioada 6 – 26 noiembrie, iar pe parcursul acestuia au fost 2 ture de bilete pe site-ul M.O.F.T., unde, spre deosebire de anii trecuți, participanții au putut să vadă cu o zi înainte biletele disponibile.

Ca în fiecare ediție, a existat si un stand în holul EC din facultate, unde studenții interesați au putut afla mai multe detalii legate de desfășurarea evenimentului, dar și cum pot câștiga premii prin intermediul întrebărilor zilnice, care au avut ca scop testarea cunoștințelor din domeniul cultural.

Continuând tradiția de anul trecut, am avut trei podcasturi foarte apreciate pe YouTube, alături de personalități remarcabile din lumea artiștilor. Primul invitat a fost Călinacho, un cântăreț și compozitor îndrăgit de tinerii pasionați de muzică, care s-a remarcat în 2017 prin piesa “Două cuburi”. Acesta a fost succedat de un reprezentant al trupei “E-an-na“, mai exact chitaristul acesteia. Iar în ultima instanță, ne-a încântat cu prezența actorul Vlad Gherman, care a captivat încă de la începutul carierei sale inimile publicului, acesta devenind cunoscut prin intermediul serialului Pariu cu Viața.

La capitolul workshopurilor, pe parcursul evenimentului am organizat 3, care au fost foarte apreciate de participanți.

Primul a avut loc pe 11 noiembrie și a fost cel de pictură pe canvas, alături de Roxana Barbu, un artist ce transpune pe pânză elemente de artă contemporană cu influență abstractă.

Următorul workshop a fost cel de muzică, unde Ana-Maria Rusu, absolventă de conservator și un lăudat profesor, a reușit să facă participanții să fie interactivi și i-a învățat cum să cânte cu anumite instrumente diverse melodii.

Spre finalul evenimentului, a avut loc și workshopul de dans, unde Miruna Calea, una dintre cele mai talentate dansatoare, a făcut o atmosferă de neuitat, unde toată lumea s-a distrat și a învățat noi mișcări de dans.

Cu această ocazie dorim să le mulțumim Roxanei Barbu, Anei-Maria Rusu și a Mirunei Calea, deoarece cu ajutorul lor am putut în această ediție să organizăm workshopuri interactive, care să aducă zâmbete și relaxare studenților implicați.

De asemenea, cu această ocazie, dorim să mulțumim sponsorului nostru Gold, Altfel, pentru ajutorul acordat.

Nu în ultimul rând, le suntem profund recunoscători tuturor partenerilor noștri, care s-au alăturat într-un număr foarte mare acestei ediții de M.O.F.T. și s-au asigurat și de această dată că îi aduc mai aproape de frumusețea culturii pe studenții noștri!

Leave a Reply