Luna noiembrie a inaugurat noul hackathon, Cyber Hack, în colaborare cu cei de la Innovation Labs. În weekendul 18 – 19 noiembrie, echipele înscrise s-au întrecut pentru premiul cel mare, timp de 26 de ore.

Participanții au fost provocați să-și depășească limitele în domeniul IT și să conceapă idei de business-uri care au șansa de a modela viitorul cibernetic. Aceștia au avut opțiunea de a veni cu propriile idei de produs sau să accepte una dintre provocările din cadrul concursului.

Începând cu o etapă de prezentări, susținute de către fiecare echipă, concurenții au început să dezvolte produse software cu ajutorul mentorilor aduși de Innovation Labs.

După ore în șir de brainstorming și coding, participanții și-au prezentat produsul final și strategia de business, care include vânzarea, dezvoltarea și alegerea segmentului de clienți aferent produsului.

Cele 3 echipe câștigătoare au fost premiate și le-au fost oferite oportunități de a-și dezvolta abilitățile în domeniul business-ului și chiar crea propriul start-up.

Le mulțumim tuturor participanților și voluntarilor noștri, care au făcut prima ediție a acestui eveniment o experiență memorabilă!

Leave a Reply