În perioada 7-8 mai s-a desfășurat etapa națională a renumitului eveniment LAN Party, competiție cu o mare tradiție, organizată de LSAC București. Aflat la cea de-a șaptesprezecea ediție, competiția a reprezentat pentru studenții pasionați de gaming, nu numai o oportunitate de a se distra, dar și de a cunoaște oameni noi cu pasiuni comune, precum și o mulțime de premii.

Această ediție a fost una cu totul specială, reprezentând de asemenea revenirea la formatul fizic al evenimentului. Atât studenții din facultatea noastră, cât și studenții din alte centre universitare din țară, s-au întâlnit în biblioteca UPB pentru a socializa și a se juca pe consolele și jocurile de societate din zona de relaxare. Tot în această ediție, aceștia au avut ocazia de a trăi noi experiențe în simulatorul de Formula1, pus la dispoziție de către cei de la Redbull.

Și anul acesta am avut multe asociații din țară care au participat la evenimentul nostru și ne-au mărturisit că toată desfășurarea a fost una de nota 10. Cu această ocazie ținem să le mulțumim pentru participare prietenilor noștri de la LSAC Iași, OST, Liga Studențească Bacău, LIRA, ASIE, UNSR, ASFH USAMV, OSACE Craiova, UTCB și ASISB.

Așa cum ne-am obișnuit, aflat într-o continuă dezvoltare, evenimentul LAN Party s-a autodepășit și în acest an, fiind organizate trei competiții oficiale: Rocket League, League of Legends și Counter Strike: Global Offensive. Competiția a avut un număr de 25 de echipe de studenți din toată țara și chiar dacă evenimentul a fost în format fizic, am avut un livestream de 12 ore pe Twitch care a avut peste 2000 de telespectatori unici.

Datorită sponsorilor noștri, echipele de pe podiumul de anul acesta au fost răsplătite pentru competențele în materie de gaming de care au dat dovadă. Premiile acestei ediții au fost oferite de Soliton Computers, Bitdefender, LockedIn, Redbull, 2Performant, Vmax Karting si Evozon.

Așteptăm cu nerăbdare următorul an universitar pentru a duce evenimentul la nivelul următor și a ne revedea într-un număr și mai mare!

Leave a Reply