După 2 ani lungi, am avut din nou plăcerea de a organiza simbolica petrecere studențească care dă startul vieții de facultate pentru o nouă generație: Balul Bobocilor ACS. Restricțiile pandemice ne-au reținut din a îl organiza chiar la începutul anului universitar, așadar acesta s-a desfășurat pe data de 10 mai 2022, fiind un real succes cu peste 1500 de participanți. Cei de la Princess Club ne-au fost alături și în acest an și ne-au găzduit petrecerea.

Primul pas în realizarea evenimentului a fost susținerea preselecțiilor pentru perechile de Miss și Mister Boboc ACS. Acestea au avut loc în seara de 6 aprilie și am fost încântați atât de numărul mare de studenți și studente participante, dar și de cât de mulți susținători au venit să le facă galerie la probe.

Procesul a fost îndelungat, însă doar 7 perechi au ieșit victorioase de la preselecții. Acestea au primit câte un mentor care să îi ghideze și și-au început repetițiile pentru marea seară. Munca lor constantă timp de o lună s-a meritat pe deplin, întrucât momentele lor au ridicat publicul și juriul în picioare în noaptea balului. După probele de dans și cea de defilat, juriul a ales primele trei locuri, în timp ce titlul de Miss și Mister Popularitate a fost votat de participanții la bal prin intermediul aplicației “LSAC Balul Bobocilor”.

Artiștii care ne-au încântat în seara balului și care au făcut un spectacol incendiar au fost cei de la Trupa C.T.C., formată din Deliric, Doc, Vlad Dobrescu și DJ Nasa, care au adus pe scenă spiritul hip-hop-ului și au bucurat mulțimea de fani care a fredonat fiecare vers. După aceea, seara a continuat alături de perechea de DJ Bad and Boujee, formată din DJ Oldskull și DJ Lexi, care au pus hit după hit și nu au lăsat nicio persoană să se oprească din a dansa.

A fost o adevărată plăcere să organizăm din nou un eveniment atât de îndrăgit de întreaga lume și dorim să le mulțumim mult tuturor sponsorilor, Atmosphere, Avon, Hermosa, IDM, Iehana, Le Salon, Lush Beauty, Pe Teava, Postelnicu Dental Clinic, Saga, Vans, VMax Carting, ZUZ Makeup, care ne-au fost alături și care au făcut această seară posibilă!

Leave a Reply