Pe 21 noiembrie, am avut bucuria de a sărbători în stil elegant și plin de voie bună, marcând astfel desfășurarea evenimentului nostru emblematic, Balul Bobocilor, în incinta Club ONE.

Punctul culminant al serii a fost atins de concursului Miss & Mister, ce a captivat atenția tuturor spectatorilor prezenți. Concurenții au reușit să impresioneze juriul, compus din experți în domeniu, prin prezentarea lor plină de eleganță și talent în cadrul celor trei etape distincte ale competiției.

În prima etapă, defilarea de zi, concurenții au avut ocazia să-și pună în valoare prezența scenică, evidențiindu-și atuurile într-un mod care să atragă atenția juriului și să transmită o impresie puternică.

Momentele artistice au reprezentat a doua etapă a competiției, în care participanții și-au demonstrat abilitățile artistice și talentul în fața publicului. Concurenții au conceput coregrafii alături de mentorii lor, studenți din ani mai mari, împreună reușind să pregătească momente uimitoare! Această parte a concursului a adus un plus de diversitate și creativitate.

Cea de-a doua defilare, desfășurată sub lumina serii, a adus o notă de mister și rafinament întregii competiții. Participanții, acum îmbrăcați în ținute de seară sau costume elegante, au strălucit pe scenă sub luminile reflectoarelor, oferind publicului și juriului o priveliște deosebită.

În ansamblu, concursul Miss & Mister a fost o experiență plină de farmec și rafinament, marcând cu succes culmea unei serii bogate în momente remarcabile.

Între momentele concurenților, doi dintre colegii noștri, printre care o fostă participantă a concursului, au oferit publicului prezent momente muzicale memorabile, îmbogățind astfel atmosfera deja plină de emoție.

O altă atracție notabilă a fost standul special amenajat, unde spectatorii au avut ocazia să se bucure de o experiență interactivă. Aici, aceștia au putut experimenta pictura cu vopsea neon, adăugând o notă personală și vibrantă serii, în armonie cu tema “Glow in the Dark”.

După încheierea festivității de premiere, atmosfera vibrantă s-a menținut în timpul petrecerii, oferindu-le invitaților ocazia de a se bucura de continuarea serii alături de Alex Velea, care a contribuit la crearea unei atmosfere de neuitat.

Evenimentul nostru a avut parte de o strălucire în plus datorită sponsorilor noștri, cărora le suntem recunoscători: Flash Tatoos, Club99, Senso Pro, Concept X, Toro Nero, Careless Beauty by Elena Oancea, Beauty Day, Inatelier, Academia Titi Aur, Infinite Love. Hermosa, ESX.

Mulțumim tuturor celor care au făcut ca această seară să fie atât de specială, nu doar pentru participanți, ci și pentru privitorii noștri. Aceste amintiri strălucesc în inimile noastre, desemnând o experiență ce depășește granițele unui simplu eveniment.

Leave a Reply