Anul acesta, weekendul 8 – 9 aprilie a fost rezervat unui eveniment de mare anvergură în rândul studenților pasionați de domeniul IT&C, ce doresc să își pună în evidență abilitățile tehnice în ceea ce privește programarea, și anume HackITall.

Conceput ca o competiție de 24 de ore, în care echipele participante, formate din 3 membri,  trebuie să implementeze o aplicație complet funcțională, HackITall și-a întâmpinat studenții cu două probe de hackathon, sponsorizate de către partenerii noștri principali, Deutsche Bank și dvloper.io.

Proba propusă de către cei de la Deutsche Bank a avut ca domeniu “Fintech Campus: Digitizing Student Finance”, iar domeniul abordat de către dvloper.io a fost “A to Z through Gamification”.

Fiecare dintre cele două probe a avut câte 20 de echipe participante, alese pe baza selecției făcute de către sponsori în urma analizării CV-urilor trimise de studenți.

Evenimentului nostru s-au alăturat și doi sponsori în calitate de recruiteri hackathon, respectiv Playtika și FNZ.

Această ediție de HackITall a reprezentat o premieră în ceea ce privește locația, întrucât evenimentul a avut loc la Nod Makerspace, unde participanții și-au demonstrat măiestria de coding timp de 24 de ore.

La final, efortul echipelor care au implementat cele mai bune aplicații a fost răsplătit cu premii atractive, existând un podium pentru fiecare hackathon.

Dorim să mulțumim tuturor participanților care ne-au demonstrat că 24 de ore sunt suficiente pentru a crea lucruri inedite și îi felicităm pe câștigători pentru ingeniozitatea lor!

Mulțumim, de asemenea, sponsorilor noștri pentru interesul acordat evenimentului, precum și pentru mentorii care le-au fost alături participanților!

Nu în ultimul rând, suntem extrem de recunoscători voluntarilor noștri, datorită cărora fiecare eveniment marca LSAC este un adevărat succes!

Leave a Reply