Weekendul 9 – 10 decembrie 2023 a fost unul plin de adrenalină și creativitate pentru tinerii pasionați de tehnologie, datorită desfășurării evenimentului HackITall.

În cadrul acestui eveniment dedicat studenților, minți inventive și entuziaste s-au adunat pentru a-și pune la încercare abilitățile în contextul celor două probe de hackathon sponsorizate de Deutsche Bank și Veridion.

Proba sponsorizată de Deutsche Bank a avut ca domeniu “Eco-makeover: Green Tech”, cu participarea a 20 de echipe, în timp ce cea sponsorizată de Veridion a abordat tema “Build a tool using Veridion data”, cu 30 de echipe participante. Echipele au fost selectate de sponsori pe baza analizei CV-urilor trimise de studenți.

Pe lângă cele două probe de hackathon, evenimentul nostru a fost marcat de o premieră surprinzătoare: proba de Capture The Flag, care a pus la încercare abilitățile de securitate ale participanților timp de 8 ore competitive. Challenge-urile au fost dezvoltate de partenerul nostru, Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Aducerea evenimentului la un nivel înalt nu s-ar fi întâmplat fără ajutorul partenerului Google sau a sponsorilor precum Adobe, Edenia și recrutorul Honeywell.

Nu în cele din urmă, ajutorul cel mai mare a venit din partea locației, și anume Mindspace Business District, care ne-a acoperit toate nevoile și în care participanții au petrecut 24 de ore intense, pline de creativitate.

Această ediție de HackITall s-a încheiat prin recompensarea câștigătorilor cu premii atractive însumând o valoare de peste 35.000 RON.

Dorim să le mulțumim tuturor participanților care și-au dedicat timpul, creativitatea și capacitatea de a lucra sub presiunea timpului, sponsorilor noștri pentru interesul acordat evenimentului, precum și mentorilor care le-au fost alături concurenților. De asemenea, ne exprimăm recunoștința față de voluntarii noștri, fără de care acest eveniment nu ar fi avut loc.

Leave a Reply