Evenimente

Retrospectivă Poli Olympics 2022

By June 11, 2022No Comments

În weekendul 28-29 mai a avut loc “Poli Olympics 2022”, competiția unde studenții din toate facultățile din UPB au fost invitați să demonstreze că sunt atleți de top! După o perioadă de restricții care a făcut imposibilă organizarea evenimentului, acesta a renăscut în anul curent cu rezultate mult mai bune față de edițiile anterioare.

Competiția a constat în 6 sporturi împărțite în mod egal pentru fiecare zi din acest weekend, astfel:

  • 28 mai: Volei, Fotbal, Tenis de masă
  • 29 mai: Handbal, Streetball, Tenis de picior

A fost o experiență inedită, atât pentru participanți, cât și pentru echipa de organizare, evenimentul reușind să împrospăteze relațiile vechi dintre asociațiile studențești și să creeze altele noi ce vor avea un aport imens la desfășurarea evenimentelor din anii ce vor urma.

Sponsorii evenimentului au susținut competiția cu toate obiectele necesare unei bune desfășurări, oferind atât sprijin financiar, cât și material prin oferirea de premii pentru câștigătorii fiecărui sport. Dorim să menționăm numele companiilor care au făcut tot posibilul ca “Poli Olympics” să reapară în calendarul evenimentelor marca LSAC:

  • Sponsor Oficial: Shaormeria Băneasa
  • Sponsori Gold: IB Cargo, LaserMaxx, P&G, SportsAcademy, StayFit, Vmax, Gold Nutrition
  • Sponsori Silver: Therme, VitaminAqua
  • Sponsori Bronze: Trapped

De asemenea, dorim să menționăm faptul că a existat și o surpriză la acest eveniment, oferită de sponsorul nostru, LaserMaxx, ce a constat într-o competiție de Laser Tag la arena din Afi Cotroceni unde au fost invitați să participle un număr de 180 de studenți!

La finalul evenimentului “Poli OIympics 2022” s-a conturat un podium cu 3 facultăți ce au demonstrat că au avut un lot competitiv prin acumularea de puncte de la fiecare sport la care au participat. Astfel, locul I a fost ocupat de echipa Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, locul II de către Facultatea de Automatică și Calculatoare, iar pe locul III s-a clasat Facultatea de Științe Aplicate.


Dorim să le mulțumim pe această cale tuturor participanților, voluntarilor, spectatorilor și sponsorilor pentru aportul adus acestui eveniment și lansăm o invitație deschisă tuturor pentru ediția de anul următor a “Poli Olympics”!

Leave a Reply