Evenimente

Retrospectivă Bucharest Walk 2022

By November 12, 2022No Comments

Pe data de 8 octombrie a avut loc Bucharest Walk, eveniment marca LSAC a cărui nouă ediție a fost un adevărat succes, oferindu-le studenților noștri oportunitatea perfectă de a descoperi capitala, prin intermediul unei călătorii la pas printre cele mai atractive obiective ale acesteia.

Anul acesta Bucharest Walk și-a întâmpinat participanții cu trei trasee diferite, menite să fie pe placul tuturor. Astfel, tinerii pasionați de istorie sau artă, dar și cei dornici să cunoască frumusețea vieții de noapte din București, au putut vizita numeroase puncte de interes cultural din marele oraș.

Turul Historical Bucharest s-a adresat celor atrași de latura istorică a capitalei, devenind un mod inedit de a se bucura de spectacolul fascinant al trecerii timpului. Încărcat cu numeroase locuri și edificii care abundă în istorie și cultură, Bucureștiul i-a purtat pe participanți într-o aventură de neuitat. Printre numeroasele obiective definitorii pentru capitală pe care le-a vizat acest traseu, s-au regăsit Palatul Parlamentului, Ateneul Român și Arcul de Triumf, devenite adevărate comori la nivel național și nu numai.

Artsy Bucharest este traseul care a dovedit că Bucureștiul își merită pe deplin denumirea de Micul Paris, primită încă de când începuse să ia conturul grandiosului centru cultural care este în prezent. Acest tur i-a adus pe participanți mai aproape de arta și arhitectura din marele oraș, punându-le la dispoziție diversitatea de care acestea se bucură, astfel încât atât cei pasionați de cultura consacrată a locului, cât și cei ce îndrăgesc latura de neconvențional, alternative și artă stradală să se poată bucura din plin de comorile ascunse ale capitalei.

Turul Bucharest by Night a urmărit să le facă studenților noștri cunoștință cu atmosfera plină de energie și voie bună ce cuprinde capitala odată cu lăsarea serii, în timp ce spiritul petrecerii prezent în fiecare locație de noapte este esențial în conturarea celor mai frumoase amintiri. Fie că vrei să ieși cu prietenii la terasă sau într-un club din Centrul Vechi și să petreceți până dimineața, fie că vrei să explorezi orașul îmbrăcat în lumini vibrante, Bucureștiul îți oferă tot ce ai nevoie. 

Evenimentul a avut aproximativ 100 de participanți, împărțiți în mai multe grupuri coordonate de către voluntarii noștri.

Pentru că ne-am dorit ca studenții să aibă ocazia să afle cât mai multe informații interesante despre locurile pe care le vizitează, am pregătit în prealabil pentru aceștia filmulețe în care ghizii noștri prezentau o parte din locații, aceste videoclipuri fiind accesibile cu ajutorul unor coduri QR. De asemenea, participanții s-au bucurat și de o parte de traseu ghidat, în cadrul căruia obiectivele turistice au fost prezentate în timp real. La finalul tururilor Historical Bucharest și Artsy Bucharest, cunoștințele dobândite pe parcursul zilei de către participanți au fost testate prin intermediul unor quiz-uri, iar persoanele cu cele mai multe răspunsuri corecte au fost premiate. 

Am făcut întreaga experiență și mai atractivă, prin numeroase joculețe și activități pe trasee care au asigurat voia bună și comunicarea între participanți, iar cei mai activi dintre aceștia au primit numeroase premii.

Surprizele și premiile din cadrul evenimentului nu ar fi fost posibile fără sprijinul oferit de către sponsorii noștri, Decathlon, Țiriac Collection, Secret Romania, LaserMaxx și Blokx, motiv pentru care dorim să le mulțumim!

Participanții de la Bucharest Walk s-au putut bucura din plin de frumusețea artei cu ajutorul colaboratorului nostru Art Safari, căruia dorim să îi mulțumim pentru turul inedit pe care ni l-a oferit. 

Partenerul nostru Alternative Bucharest ne-a adus mai aproape de magia artei stradale, fiind un reper important în cadrul acestei ediții de Bucharest Walk.

Surprizele pregătite de Bucharest Walk s-au ținut în lanț, una dintre acestea fiind posibilă datorită sponsorului TNB, care a oferit participanților un tur ghidat în impunătoare clădire.

Un rol esențial în realizarea acestei ediții de Bucharest Walk l-a avut sponsorul nostru BNP căruia îi mulțumim pentru interesul acordat evenimentului!

De asemenea, suntem recunoscători sponsorului nostru Mismir pentru că a dat stil evenimentului și s-a asigurat că participanții au parte de o experiență memorabilă.

Pentru ca plimbarea prin inima capitalei să ne găsească în cea mai bună formă, l-am avut alături pe sponsorul nostru Luca, iar acesta ne-a oferit numeroase produse proaspete, perfecte pentru continuarea călătoriei noastre.

Plusul de energie și nota dulce de care aveam nevoie au fost oferite de sponsorul Kandia Dulce, care ne-a amintit de gustul copilăriei.

Călătoria noastră a devenit și mai distractivă cu ajutorul sponsorului Lime, care s-a asigurat că participanții de la Bucharest Walk au parte de o explorare autentică a capitalei pe trotinetele lor colorate. 

Bucharest Walk 2022 a adus laolaltă cultura și distracția, iar alături de participanții plini de voie bună și voluntarii noștri dedicați am reușit să clădim o ediție de neuitat a evenimentului, câteva momente cheie din această experiență fermecătoare putând fi găsite AICI.

Leave a Reply