Simulare_WEBSITE

Vine un moment în viaţa oricărui elev de clasa a XI-a sau a XII-a, când acesta se întreabă dacă este suficient de pregătit pentru a intra la facultatea mult dorită. Examenul de bacalaureat se apropie, iar după el urmează cel de admitere la facultate.

Fiecare elev ar trebui să se gândească deja la ce facultate şi-ar dori să studieze, astfel că Facultatea de Automatică și Calculatoare București poate reprezenta o reală opțiune. Pentru aceia care îşi doresc să urmeze cursurile ACS, dar şi pentru cei care nu sunt siguri încă de ceea ce vor să facă,  Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare din București (LSAC) vine în ajutorul lor, organizând Simularea examenului de admitere, eveniment prin care încearcă să îi familiarizeze pe potenţialii studenţi cu atmosfera de examen, tipul de subiecte, dar şi cu modul în care se desfășoară diverse activități în cadrul facultății.

Cele două probe care le pun la încercare tinerilor cunoştineţele de matematică şi fizică se vor ține în zilele de 14 aprilie, respectiv 15 aprilie.

Toţi cei interesaţi pot urmări site-ul oficial simulare.lsacbucuresti.ro și evenimentul de pe Facebook – Event Facebook – pentru a afla cum se pot înscrie, dar și alte detalii.