MuzeeOperaTeatruFilm

În perioada 17 – 23 noiembrie, Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare este organizatorul proiectul MOFT – Muzee Operă Film Teatru, proiect ce se află la a opta ediție.

În cele șapte ediții anterioare au fost alături de noi aproximativ 10 000 de studenți și 40 de instituții partenere, iar în acest an ni s-au alăturat demersului nostru un număr de 30 de instituții partenere.

De ce MOFT?

Societatea actuală creează anumite tipare pentru cetățenii activi și inactivi. O problemă destul de des întâlnită în viața studentului român este legată de participarea activă în cadrul comunității. Aceștia aleg să-și dedice o mare parte a timpului pentru a-și mări bagajul de cunoștințe teoretice în detrimentul dezvoltării personale. Pentru o dezvoltare armonioasă este necesar să fie transmise valori, atât sociale, cât și culturale. De la această nevoie a pornit prima ediție a proiectului MOFT.

Ce presupune MOFT?

MOFT este un eveniment cultural ce mobilizează studenții să participe activ și să promoveze artele frumoase participând la o serie de evenimente culturale ce au ca scop promovarea creativității de exprimare și dezvoltare unei educații culturale. Instituțiile partenere oferă acest cadru prin oferirea spre distribuire bilete la spectacole, muzical, facilitarea intrării gratuite la expoziții.

Ești student? Atunci tu faci parte din grupul nostru țintă. Să punctăm gradual:

M – Muzeele ce ne sprijină inițiativa pot fi văzute pe pagina www.lsacbucuresti.ro. Găsește postul și găsești și programul lor. Tot ce trebuie să faci este să iei legitimația sau carnetul de student și să te prezinți, după programul afișat, cu prietenii la sediul lor.

O – Opera Națională București ne salută inițiativa. Bilete pentru Filarmonică vor apărea la secțiunea Rezervă bilete.

F – Film. Cu sprijinul Direcţiei pentru Sport şi Tineret a Municipiului București și UNSR vom merge împreună la film la MoviePlex Cinema Plaza. Ai un bilet de la noi și tu îți faci rezervare în cadrul perioadei de proiect la orice film ți-l dorești (în afară de premiere și avanpremiere).

T – Teatru. Anul acesta teatre precum Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Elisabeta, Teatrul de Comedie, Teatrul Mic, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Național București, Teatrul Masca și nu în ultimul rând Casa de Cultură a Studenților participă activ în cadrul MOFT. Cum îți rezervi bilet? Intră pe www.lsacbucurești.ro și vei găsii colțul MOFT, aici vei putea să-ți rezervi un bilet din cadrul evenimentului MOFT, în limita locurilor disponibile. Un student poate lua numai un singur bilet și poate vizita toate muzeele ce oferă gratuit intrarea. Înregistrarea doritorilor de bilete se face cu ajutorul CNP-ului. Ca să ne demonstrezi că ești student și că ești cine ai zis că ești este necesar să aduci o copie după cartea de identitate și carnetul de student când vii să iei biletul de la stand.

De unde îmi ridic biletul? Bilete vor fi ridicate de la standul MOFT(P13-P14 mezanim), între 20 și 21.30.

În fiecare zi, de la ora 21.30 se vor face redistribuiri pentru următoarea zi. Pentru redistribuiri nu este necesar sa fii înscris – primul venit primul servit.

Ei bine, tu ce faci în săptămâna 17 – 23 noiembrie, noi cu siguranță o să moftăm!