“HackITall” este un eveniment organizat de LSAC, ce se axează pe studenții pasionați de domeniul IT&C. Scopul principal este de a promova și consolida  capacitățile lor tehnice, de a-i învăța să lucreze într-o echipă, în condiții de stres, sub presiunea generată de un singur obiectiv: terminarea cu succes a unei sarcini impuse, într-un termen limită.

Prima ediție a HackItall-ului s-a bucurat de prezența firmei Avira ca sponsor principal, concurenții primind ca temă crearea unei aplicații care să fie în folosul comunității.

 

 

 

Fiind la început, numărul echipelor participante s-a limitat la 10, fiecare având câte trei membri, însă, la următoarele ediții, se urmărește creșterea numărului acestora. Hackathon-ul a avut un adevărat succes, deoarece s-au înscris peste 150 de studenți, iar alegerea doar a celor 10 echipe finaliste a fost foarte dificilă. Concurenții au primit ca probă eliminatorie să rezolve o mini-aplicație și să trimită CV-ul pentru a fi analizat.

Așadar, hackathon-ul a constat în 24 de ore de concentrare și cooperare, iar participanții și-au transformat toate resursele în cod pentru a duce la bun sfârșit task-ul impus.

 

 

În data de 18-19 martie, va avea loc cea de-a doua ediție hackathon, marca LSAC. HackITall va fi un eveniment mult mai mare, cu premii și surprize numeroase.

Anul acesta, vă așteptăm pe voi să fiți concurenții încărcați cu energie și determinare și să dați tot ce aveți mai bun din voi pentru a câștiga.