Sâmbătă, 17 iunie 2017, Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare a aniversat împlinirea a 26 de ani de activitate, de voluntariat, de prietenie. Cu această deosebită ocazie, s-a organizat încă un eveniment de mare anvergură, Gala LSAC, la care au participat atât voluntarii care au dus Liga la standarde atât de înalte, precum și reprezentanții asociațiilor partenere și ai firmelor care ne-au fost alături pe parcurs.

Prin acest eveniment am dorit să le arătăm tuturor colaboratorilor noștri recunoștința pe care le-o purtăm fiindcă ne-au susținut și ne-au încurajat în proiectele și evenimentele noastre. Astfel, aceștia au primit diplome din partea LSAC, care atestă aprecierea și admirația față de ei, fiindu-ne un real sprijin în întregul an.

Totodată, nimic nu era posibil fără voluntarii noștri, care au pus suflet suflet în fiecare eveniment, instruiți de coordonatorii lor. Cei din urmă au fost, de asemenea, răsplătiți cu câte o diplomă, pentru a le arăta prețuirea noastră pentru curajul de a lua în propriile mâini responsabilitatea de a duce la bun sfârșit și cu succes toate evenimentele. Suntem recunoscători tuturor pentru implicare, dedicație, pentru faptul că suntem prieteni, dar, mai mult decât atât, pentru că suntem o familie care continuă să crească și să fie tot mai frumoasă, într-o variantă completă.

Făcând o retrospectivă a anului universitar 2016-2017, de la primul până la ultimul eveniment, cu fiecare asociație care ne-a fost alături, cu fiecare firmă care ne-a sprijinit, nu ne-a lipsit niciodată umorul, datorită trupei de teatru, Etaju’ 13, care ne-a încântat cu un moment artistic pe măsură. Programul serii s-a încheiat cu o ceremonie de alumnizare, în care voluntarii “mai mari” au fost premiați, pentru ca ne-au fost alături ani la rând.

În concluzie, seara evenimentului a fost una reușită, ne bucurăm și mulțumim tuturor celor care ne-au acceptat invitația și au fost prezenți la Gala LSAC! Studenții de la Facultatea de Automatică și Calculatoare nu sunt altfel, decât plini de viață, zâmbitori, cu inițiativă și creativi, motiv pentru care LSAC – “Live, Smile, Act, Create” îi va susține întotdeauna!