Invitație la bal 

Anul acesta, s-au mișcat repede cu Balul Bobocilor cei de la LSAC. La începutul lunii noiembrie, coordonatorii fiecărui departament erau pregătiți de deschiderea evenimentului. Balul a avut loc pe data de 4 noiembrie 2014, fiind găzduit de Club Princess. Lupta pentru tronul facultății s-a purtat cu grație,dar și cu îndârjire, între șase perechi de boboci aleși cu atenție, jurații concursului având o misiune destul de dificilă, aceea de a-i alege pe cei mai demni și ambițioși studenți.

Încetul cu încetul, cu o putere de muncă și o determinare de apreciat, bobocii și-au făcut apariția în aplauzele colegilor lor din sală, aceștia susținându-și cu pasiune preferații ( ce-i drept,cu exces de zel,pe alocuri). Fiecare pereche a reprezentat o mică “familie”. Ca fiecare bal – după cum și tradiția arată – a început prin prezentarea aspiranților la titlul de Miss și Mister ai Facultății de Automatică și Calculatoare (cine nu și-ar dori ca pe lângă titlul de inginer , să mai aibe la activ și titlul de Miss/Mister?), defilări atent puse la punct, menționarea sponsorilor. Mai apoi, a sosit timpul ca organizatorii să îi testeze pe cei 12 tineri studenți.

Programul artistic pregătit cu multă muncă, a constat într-o fuziune de mister și senzualitate, neliniște și frumusețe, spontaneitate și rafinament, Mihaela Beboianu fiind cea care și-a descătușat energia pe ritmuri de muzică cu inspirație din cultura chineză. De la dans pe muzică populară românească până la dans contemporan, concurenții au făcut demonstrații inedite apreciate de întreg auditoriul. Frumusețea este dublată de talent, inteligență și creativitate; asta ne-au demonstrat studenții de anul I.

Demersul artistic al bobocilor a fost completat cu succes de ultima probă din seara pe care cu siguranță, bobocii nu o să o uite prea curând, și anume, defilarea în rochii/costume de seară – paleta de culori cu care ne-au încântat privirile concurenții a fost de asemenea una de neuitat . Pe această cale, țin să prezint mulțumiri către doi dintre sponsorii serii, care au făcut posibilă prezentarea acestor ținute: magazinul Pada Murre i-a făcut pe băieți să arate ca niște adevărați cavaleri, iar fetele au fost adevărate prințese în rochiile de la BBY Collection.

Invitatul special al serii a fost mult îndrăgitul Guess Who, popular printre tineri prin versurile și muzica pe care le promovează. Combinația dulce –amăruie de ironie, satiră și umor a cucerit ușor,ușor publicul universitar, astfel că studenții au încins ringul de dans după miezul nopții.  La finalul spectacolului, uralele publicului s-au oprit cu greu.       Un artist surprinzător pentru unii, de neînțeles pentru alții, însă cu siguranță spontan și sincer pentru toți, așa este în câteva cuvinte Guess Who .

Câștigătorii competiției, Miss și Mister ACS au fost anunțați cu mare plăcere pe la miezul nopții. A fost un spectacol cu adevărat academic, asta ca să păstrăm o notă de sobrietate. Cei mai frumoși și cuceritori boboci ai ACS au fost desemnați Mirela Ghiteanu și Claudiu Marinaș, distinși cu titlurile de Miss și Mister ACS 2014 . Locul al II-lea a fost ocupat de perechea formată din Adelina David și Dani Ionescu, iar locul al treilea a fost adjudecat de Brăileanu Andreea și Matei Axente . Toți studenții au plecat acasă cu o amintire plăcută, de la un eveniment unic în viața lor – Balul Bobocilor din faculate.

Să aflăm mai multe despre bal chiar de la organizatori și despre experiența câștigătorilor de la cei doi boboci de pe locul întâi. Pentru început Mirela Ghiteanu (anul I, seria AC, grupa 314) și Claudiu Marinaș (anul I, seria CC, grupa 315) au acordat un interviu, împărtășind cu noi emoțiile, tensiunea, dar și bucuria de a participa și chiar câștiga un astfel de concurs.

 

CT: – De ce ați ales Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti?

MG: – Am ales această facultate, deoarece consider că îmi oferă siguranța financiară dorită pentru viitor, în plus provocările pe care le atrage meseria de inginer I.T. m-au convins.

CM:  – Visul meu, încă de mic, a fost să creez „ceva” durabil, „ceva” pentru societatea de astăzi. În plus, o facultate de prestigiu este target-ul fiecărui elev, viitor student. Facultatea de Automatică și Calculatoare îmi oferă posibilitatea de a deveni un om de succes și de a mă dezvolta în acest domeniu. Sunt foarte încântat de colectivul din care fac parte și sunt recunoscator Ligii Studenților pentru că stimulează studenții și îi unește  astfel încât cei patru ani să devină o placere.
CT: – Ce așteptări aveți de la viața de studenți ?

MG: – Îmi doresc ca viața de student să reprezinte un echilibru perfect între studiu și dezvoltare personală. Înca sunt în căutarea acelui echilibru..

CM: – A fi student presupune un simț mult mai ridicat al responsabilității. Dar, înainte de asta, am un lucru de făcut, să duc la bun sfârșit facultatea pe care am ales-o. Cei patru ani din viața de student  sunt convins că îmi vor schimba atât mentalitatea cât și modul de viață.

 

CT:De ce ați ales să participați la Balul Bobocilor?

MG: -Am ales să particip la Balul Bobocilor deoarece mi s-a părut un moment oportun să cunosc cât mai mulți studenți din cadrul acestei facultăți și pentru a-mi dezvolta abilitățile sociale.

CM: -Fiind un sportiv încă de mic, dansul m-a „crescut” cu o atitudine de învingător, această oportunitate demonstrându-mi pe deplin acest lucru. Îmi plac provocările. A fost o şansă unică în viaţă şi nu voi regreta niciodată că am participat.Consider  Balul Bobocilor o experienţă de viaţă prin care poţi socializa foarte uşor și o provocare în care concurenții își pot etala calitățile.

 

CT: -Ce inseamna sa participi la un concurs de Miss&Mister? S-ar zice ca nu e greu sa defilezi pe scena ..

MG: -Asta credeam și eu până să particip. Însă lucrurile nu stau deloc așa, este destul de complicat să pregătești un moment complex de dans și de talent în doar trei săptămâni, în timpul facultății.

CM: – Plăcerea de a  lucra în echipă și implicarea într-o activitate reușită.. Personal îmi place foarte mult competiția , iar atmosfera, emoțiile pozitive și suspansul dinaintea balului sunt sentimente de care o să-mi aduc aminte toata viața. Nu mi-a fost greu să defilez pe scenă deoarece nu am fost la primul concurs de genul acesta; în plus, eram obișnuit de la concursurile de dans sportiv la care am participat.

 

CT: -Care sunt cele mai plăcute amintiri de la Balul Bobocilor pentru voi?

MG: -Cele mai plăcute amintiri sunt cele din seara balului, de pe scenă, totul acolo se simte la superlative,cum s-ar spune, iar momentul în care s-au anunțat câștigătorii a fost unic.

CM: -Nu am un moment preferat, dar toate momentele pe care le-am petrecut alături de organizatori şi de colegii mei au fost deosebite şi nu le voi uita niciodată. Totuși cred că cea mai placută amintire a mea de la Balul Bobocilor este premierea, atunci când mi-am auzit numele pe cel mai înalt loc.
CT: -Ce reprezintă pentru voi titlurile obținute?

MG: -Titlul de Miss Boboc pe care l-am obținut reprezintă o recunoaștere a efortului depus în cele trei săptămâni, a tuturor nopților nedormite și a stresului acumulat.

CM: -Titlul de Mister Boboc reprezintă pentru mine primul pas în viața de student, o “pregătire” pentru distracție și pentru experiențele ce vor urma. Sunt mândru de locul obţinut, chiar dacă nu mă așteptam să câștig.
CT: -Care sunt atuurile voastre?

MG: -Consider că atuurile mele sunt: atitudinea sociabilă, comunicativitatea, prietenia de care dau dovadă în raport cu persoanele pe care le cunosc și disponibilitatea la a participa la noi provocări.

CM: -Atuul meu principal este arta de a-mi fixa obiectivele și de a le atinge cu răbdare, organizare și ambiție. Sunt perseverent și încrezător în mine, nu mă sperii de obstacole.

 

CT: -Ce vă place să faceți în timpul liber?

MG: -Momentan, în timpul liber îmi place să dorm și să ies cu prietenii mei în oraș.

CM: -În primul rând, am foarte mare grijă cu organizarea timpului, pentru că , în opinia mea, timpul este cel mai prețios lucru. În general, îmi place să mă plimb și să vizitez locuri noi. Terasele sunt un alt mod de a mă relaxa. Odată intrat la această facultate, timpul meu liber s-a diminuat, principala ocupație fiind învățatul.

 

CT: -Ce pasiuni aveți?

MG: -Pasiunile mele sunt muzica, dansul și înotul.

CM: -Iubesc natura,tot ce este frumos,îmi place să mă implic în diverse activități sociale care mă fac să mă simt util, să ofer un zâmbet, un sfat. Principala mea pasiune este dansul sportiv, dar în viața de zi cu zi îmi place să conduc masina, să zbor cu avionul, să cunosc locuri noi, oameni noi.

 

CT: -Cum v-ați vedea peste 5 ani, de exemplu?

MG: -Peste cinci ani, mă văd împlinită,cu diploma în mână, un job stabil și planuri concrete de viață aflate în plină desfășurare.

CM: -Peste cinci ani mă văd un posibil angajat în urma absolvirii facultății, un bărbat cât mai elegant și cât mai apreciat. Într-un caz fericit, mă văd deținător al unei afaceri de succes.

 

 

Acestea au fost impresiile celor doi fericiți deținători ai titlurilor de Miss și Mister Automatică și Calculatoare . Haideți să aflăm acum și părerea organizatorilor, dacă au considerat evenimentul ca unul reușit sau dacă se puteau face îmbunătățiri – îmbunătățiri pe care, cu siguranță le vor avea în vedere anul viitor.

 

 

 

Daniel Floarea – Președintele LSAC :

“Balul Bobocilor este o tradiție și mai ales este primul eveniment mare pentru boboci, studenți care tocmai încep să cunoască oameni noi și participă la diferite activități,unele la care nu au mai luat parte până acum, cu alte cuvinte trec la un alt nivel al vieții lor. Cu ocazia balului încep să se cunoască, să lege prietenii și bineînțeles își susțin favoriții.

Succesul acestui eveniment s-a datorat mai multor factori, printre care ideea de tradiție, prețurile potrivite pentru “bugetul mare” al studentului; se urmărește ca fiecare student sa participe și să nu întâmpine probleme legate de costul petrecerii.

Munca din spatele scenei .. Cum mulți dintre noi știm, a fi voluntar în organizarea unui eveniment nu înseamnă doar gratuitate și un tricou inscripționat, ci și multă muncă. A fost o lună cu pregătiri intense, nopți nedormite, lucru în echipă și totul pentru a le oferi studenților un spectacol pe măsură. Au participat șase perechi, fiecare pereche având câte doi coordonatori de care au fost sprijiniți. Echipa de Fundraising s-a ocupat de premii, locație, bilete, alegerea prezentatorului, a trupei . Fiecare departament al Ligii s-a ocupat de buna desfășurare a Balului Bobocilor. Promovarea a necesitat și ea o atenție deosebită , de acest lucru ocupându-se în principal voluntarii din departamenul de PR, dar nu numai . Nu a existat niciodată persoana care să spună “Eu sunt șeful ! Trebuie să faceți cum spun eu !” Toate evenimentele pe care le organizăm se bazează în primul rând pe voluntariat, LSAC este o comunitate de oameni uniți. Munca se împarte, fiecare știind ce are de făcut astfel încât lucrurile să se desfășoare într-o bună ordine.

Experiența anilor trecuți contează foarte mult, astfel încât dacă ai făcut o greșeală în trecut, cu siguranță vei încerca să o eviți. Parteneriatul cu clubul, prietenia care îi leagă pe membrii Ligii și angajații clubului ne-au oferit facilități în pregătirea acestui eveniment.

Eu consider că a fost un eveniment mai mult decât reușit, persoanele prezente cu siguranță s-au distrat ( din câte am putut eu să observ) și pe viitor sper să se desfășoare la fel de frumos, dacă nu, chiar mai frumos. “

 

 

 

Oprea Mario – Vicepreședinte LSAC ,coordonator al departamentului de Fundraising:

”Balul Bobocilor este evenimentul cel mai așteptat de mine în fiecare an, deși sunt student în anul II și am fost prezent doar la două astfel de evenimente. Prima întrebare pe care am pus-o unui student în prima zi de facultate a fost <>. Organizarea balului pentru mine nu a fost un stres, nu a fost o pierdere de timp, nu a fost o activitate “negativă”, dimpotrivă, am făcut totul cu drag.

Munca mea a fost împărțită în trei ca să zic așa. În primul rând, mi-am dorit să fiu coordonator al unei echipe de boboci și cea mai mare parte din timp acolo mi-am dedicat-o. Am încercat să creez o legătură strânsă între noi, cei doi boboci, Laura Martin și Alexandru Chirvase și cu mine, am lucrat cu drag la probe, nu ca să câștigăm, ci să țintim tot mai sus! Chiar dacă nu au câștigat titlul de Miss și Mister, cei doi au învățat foarte multe și eu le-am câștigat încrederea, iar acest lucru este cel mai important.

În al doilea rând, fiind coordonator al departamentului de FR, aveam și responsabilitatea să aduc sponsorizari, premii etc. Nu a fost  greu, în schimb a durat foarte mult. În timpul liber mă gândeam la ce mi-aș fi dorit eu ca premii și plecam și mă plimbam prin împrejurimi căutând diverse, ca de exemplu: am vazut într-o zi o pistă de karturi și am zis că mie mi-ar fi plăcut un astfel de premiu; de ce nu? Și așa am ajuns să discut cu cei de acolo; sau am văzut un salon de înfrumusețare ..”cu siguranță fetelor le-ar plăcea”, mi-am zis, și am fost și acolo și tot așa. Menționez că nu am fost eu singurul responsabil de toate premiile și sponsorizările balului,colegii mei contribuind la fel de mult,dar am făcut cât am putut.

Pe lângă FR și coordonarea bobocilor, “mi-am băgat nasul” peste tot pe unde se putea și am ajutat, mai mult sau mai puțin  pe oriunde era nevoie. Fiind evenimentul cel mai îndrăgit de mine mi-am dorit ca totul să fie un adevărat succes și din câte am auzit așa a și fost!

În încheiere vreau să le mulțumesc tuturor celor care au ajutat și au contribuit pentru a duce la bun sfârșit acest eveniment: de la organizatori la coordonatori, participanți și chiar și celor care au aranjat o masă sau un scaun. N-ai de unde să știi, poate în seara aia cineva se împiedica de acel scaun și se se întâmpla ceva nedorit de nimeni.

Îmi doresc să se organizeze cât mai multe  Baluri ACS și din ce în ce mai frumoase și mai spectaculoase!”

 

Andreea Simion – unul dintre organizatorii probelor participanților

”Sunt de părere că succesul oricărui eveniment este determinat de trei factori impetuos necesari. Un prim factor ar fi încrederea, căci dacă reușești să determini o mână de oameni să creadă în tot ceea ce-ți propui să faci și să privească în aceeși direcție, ai câștigat bătălia pe jumătate. În al doilea rând, o echipă dezbinată ar îngreuna procesul desfășurării evenimentelor și ar conduce către un rezultat dizolvat și dezorganizat. Așadar, solidaritatea ar fi un alt factor important și necesar. Însa, dacă am oameni uniți și încrezători alături, îmi este suficient să  creez un eveniment ? Datorită experienței acumulate din evenimentele precedente, consider că munca în echipă este mecanismul care pune în mișcare rotițele ce declanșează un demers al lucrurilor, le oferă consistență și un sens, deci al treilea, dacă nu, cel mai important factor ce îndrumă un proiect către înfăptuire. Alte detalii se încheagă și se șlefuiesc pe parcurs, detalii ce țin de relațiile interumane, rezonanță cu realitățile celorlalți, acceptare, integrare și tot așa. De comunicare nu mai zic. Adică, am avut de-a face cu oameni competenți, mă așteptam să ne înțelegem chiar dacă codul comunicării ar fi fost, ironic, limbaj de cod.Mi-a plăcut să coordonez dintr-o perspectivă diferită și spun asta că am făcut lucrurile așa cum am vrut eu, fără să urmez un tipar anume al desfășurării evenimentelor.

Cu siguranță a fost mult de muncă raportată la un timp foarte scurt. Vorbind din perspectiva de coordonatori, eu și colegul meu Mihai Soare,  am avut grijă ca toate echipele să aloce suficient timp pentru pregătirea momentelor, discutând atât cu participanții cât și cu coordonatorii lor personali, tot ce ține de crearea unui mic spectacol. Însă, datorită timpului scurt și altor factori externi ce au împiedicat buna desfășurare a evenimentelor, a fost nevoie de un efort titanic spre final pentru a încheia cu bine fiecare momențel în parte. Pot spune că munca fără dedicare și implicare este în zadar. Parcă nu poți să te bucuri de rezultat pe deplin dacă nu simți că ai facut parte, trup și suflet, din întreaga realitate ce urma să prindă contur.

Din punct de vedere al organizării, am avut alături oameni pe care m-am putut baza oricând. De aceea eu m-am ocupat mai mult de partea artistică a acestui eveniment. Dar ceilalți care s-au ocupat de organizare per total, au făcut o treabă extraordinară și le mulțumesc din suflet pentru implicare și ajutor. Iți ziceam de munca de echipă..fără ei n-aș fi reușit. Vă ‘incă o dată’ super mulțumesc oameni frumoși și minunați !

Timp. Curios cum totul se raportează la timp nu ? Și mai și pretinde că este infinit, nemărginit și câteodată suficient. Aici vorbim de un subiect delicat. Se spune că dacă alergi după doi iepuri deodată nu prinzi niciunul. Puieril proverb, dar cât se poate de adevărat. O prietenă mi-a spus cândva : ‘Dacă vrei să reușești să înfăptuiești ceva, trebuie să alegi. Dacă ai de ales între două lucruri importante, trebuie să tai dintr-o parte, ca să poți continua în cealaltă parte. Altfel, știm că nu avem încotro’. Cum aș fi putut pune eu semnul de egalitate intre facultate si bal ? Nu mai zic de celelalte planuri care s-au redus considerabil. Și iată că, fără să-mi dau seama, balul a devenit, și el, la fel de important. Puteam să îi las să se descurce, sigur ar fi reușit și fără mine, nimeni nu este de neînlocuit. Dar știam că situația a ajuns, fără să vreau, în mâinile mele. Știu ce înseamnă un spectacol dizolvat, știu ce înseamnă un moment ratat, am fost acolo cândva și eu. Și m-am implicat din ce în ce mai mult, facultatea, bat-o vina, oricum mi-era peste mână să prind din urmă tot ce se întâmpla și pe acolo. Așa că am renunțat o perioadă la cursuri și m-am concentrat pe activitățile ce țin de bal. Mai are sens să-ti fac o medie a timpului?

Apropo de comunicare, cred că mă răzgândesc și îl trec ca un alt factor important. A fost dificil să purtăm discuțiile astea la început legate de momentele în sine, nu aveam idei concrete, tot încercam să furăm bucăți din spectacolele de anul trecut sau să le îmbunătățim. Dar am zis ca ar fi bine să venim cu ceva original. I-am analizat pe bobocei până la ultimul fir de aptitudine și am reușit să construim momentele bazate pe ce puteau ei să facă. Iar ei ne-au demonstrat că sunt capabili de mai mult de atât.

Coregrafiile ? Meritul tuturor. Contribuția a fost de ambele părți, atât a bobocilor, cât și a coordonatorilor. Fiecare a avut ceva de spus. Soare a fost omul cu ideile și cel care verifica stadiul în care se afla fiecare, din punct de vedere al mișcărilor șcenice. Pe lângă el, au contribuit și alți coordonatori care au ridicat momentele la un nivel neașteptat de înalt. Le mulțumesc din suflet pentru dedicare și implicare ! Eu m-am ocupat de partea de expresivitate, emoție, mesaj..am avut grijă ca momentele să fie încărcate de simțământ. Unde a fost nevoie, bineințeles. Cât despre alegerea melodiilor..împreună cu partenerul meu Soare, am avut grijă de fiecare colaj în parte al fiecărei echipe. Le-am propus melodii, ne-au fost propuse variante peste variante, au avut libertate de mișcare aici. Într-un final am ajuns la un consens, iar colajele au fost impecabil efectuate.

Am fost sceptică la inceput, recunosc. Sunt o fire foarte critică. Unora nu le-am dat nicio șansă, aproape că nu credeam că pot face față provocării. Numai eu și câțiva dintre coordonatori știm ce a însemnat un întreg proces de șlefuire al unui caracter. Dar viața te surprinde plăcut la orice pas, întocmai atunci când nu îți creezi așteptări. Oamenii sunt niște ființe extraordinare, capabile să se adapteze unui context dat, capabile să se modeleze pe situație și să lupte până obțin un rezultat satisfăcător. Atunci când spui cuiva că nu este în stare să îndeplinească niște cerințe minime de bun simț, parcă atunci l-ai motivat și mai tare să lucreze cu el însuși, să iși depășească condiția și să reușească !

Rezultatele ? Peste măsură. Spun din tot sufletul că sunt mândră de ceea ce ați putut crea, de ceea ce ați devenit, de evoluția voastră cu o creștere exponențială și de faptul că ați lăsat experiențele să vă formeze. Ați înțeles ce înseamnă colaborarea, munca de echipă, suport și sprijin moral pentru cel de lângă voi, iar lista cu realizări poate continua.

În seara balului mi-aș fi dorit să nu mai existe niciun concurs cu locuri câștigătoare, pentru că, în urma prestației lor, în ochii mei cu toții erau câștigători. Să te mobilizezi în trei săptămâni cu două momente artistice de pregătit, în condițiile în care trebuie să iți susții si celelalte activități de zi cu zi, nu mai zic că nu suntem la orice facultate care să-ti permită un program maleabil, și să-ti coordonezi timpul cu restul colegilor? Mie mi se pare că oamenii ăștia au facut imposibilul posibil și îi respect pentru tot efortul, implicarea, dedicarea și nu în ultimul rând, străduința de a ramâne în competiție indiferent de circumstanțe.

Tu, viitorule aspirant la titlul de Miss&Mister, află că nu e un concurs superficial doar de fun și că treburile stau destul de serios dacă ai de gând să participi. Nu trebuie să te sperie asta, trebuie doar să te autoevaluezi și să vezi dacă ești în stare să accepți provocarea !

Per total, balul mi-a oferit o ocazie de a vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă. Anul trecut, am fost coordonatoare la o singură echipă. Lucrurile n-au fost prea ușoare nici atunci, căci nu mai participasem direct la un astfel de eveniment, deci nu știam concret ce presupune desfășurarea sa. Însă anul acesta a fost de excepție. Cu toate că știam la ce să mă aștept pentru că am mai trecut o dată prin asta, am fost surprinsă de diverse situații pe care n-am știut să le gestionez. Stresul de multe ori te pune în situații limită. Iar pentru cei care nu-s obișnuiți să lucreze sub presiune sub un context dat, este copleșitor. De aceea, un lucru pe care l-am apreciat enorm de mult pe toată durata desfășurării repetițiilor a fost munca în echipă, încrederea acordată și nu în ultimul rând, solidaritatea. Să ajungi în final să privești dincolo de competiție și să rupi din timpul tău să îl ajuți pe cel la nevoie, este un act de dăruire rar întâlnit, dat fiind contextul competitiv.  Un alt moment rupt de realitate a fost acela când i-am privit pe scenă arătând tuturor cât de grozavi sunt și cât s-au străduit să presteze într-un mare stil momentele care le-au mâncat timpul, răbdarea și nervii. Cu lacrimi în ochi și sufletul la gură i-am privit pentru ultima oară savurând fiecare clipă pe scenă.

Pe scurt, balul a reprezentat pentru mine o experiență copleșitoare, un amalgam de stări, emoții, trăiri, simțăminte dincolo de obișnuit, normal și aparent. Oameni frumoși, dăruitori și devotați, realități de neuitat și demne de reamintit cu zâmbetul pe buze și cald în suflet.

 

Acestea au fost câteva dintre impresiile și sfaturile oamenilor implicați în organizare, cu tot ce presupune acest cuvânt. Știu că sunt mulți cei fără de care Balul nu ar fi putut avea loc . Le mulțumesc în numele meu și în numele tuturor bobocilor că au transformat o seară de marți, 4 noiembrie, într-una dintre cele mai frumoase seri pe care le putem avea în studenție. Să vedem acum și impresiile studențiilor invitați, un feedback la tot ceea ce s-a întâmplat în seara balului.

 

Cristi Ștefan – student în anul

”Când te gândești la Facultatea de Automatică și Calculatoare te gândești,în general la oameni care sunt orientați spre științe exacte, care se descurcă foarte bine cu numere. Însă în fiecare an ești surprins când vezi că acești oameni se pricep la fel de bine și la numere de dans, la cântat sau la improvizat. Balul Bobocilor este locul unde astfel de talente ascunse ies la suprafață. Am văzut de la coregrafii de dans incredibile, momente de chitară emoționante până la jocuri de flăcări și picturi, am văzut un spectacol impresionant care, după părerea mea, a plăcut publicului și asta s-a vazut prin numărul mare de studenți care au urmărit cu bucurie probele bobocilor.

În fiecare an,Balul Bobocilor este un success,iar anul acesta nu a făcut excepție. Concurenții au fost la înaltimea așteptărilor,iar publicul a fost minunat. Însă ceea ce a displăcut publicului, din câte am observat, a fost artistul invitat, artist care nu m-a convins nici pe mine. Un alt lucru de care am fost puțin dezamăgit a fost faptul că studenții au plecat după terminarea concertului și nu au rămas alături de concurenți, câștigători și organizatori să petreacă împreună. Dar asta, până la urmă, a fost decizia lor.

Per total, consider că acest eveniment a fost un success total, așa cum ne-am obișnuit și sper ca pe viitor să fie cel puțin la fel de bun.”

 

Tudor Beștea – student în anul I

”Balul a fost de excepție , mi-a atins și chiar mi-a depășit așteptările. Singura problemă pe care am văzut-o a fost că oamenii au dansat mai mult după ora 2 dimineața, ci nu de la început. Totuși există un motiv pentru acest fapt și anume că pe scenă erau momente care meritau să fie urmărite, și cred că de aceea era puțin gol ringul de dans. Pot spune că am ajutat puțin la desfășurarea balului, mai exact am fost unul dintre cei care s-au ocupat de tombola firmei Tupperware, una dintre firmele sponsor. Acest lucru m-a ajutat foarte mult, atât pentru poziția mea de membru al echipei de Fundraising, cât și pentru dezvoltarea personală , comunicarea și interacțiunea cu alți student fiind foarte importantă. Aștept cu nerăbdare următorul bal și îi felicit atât pe cei care s-au străduit ca totul să iasă impecabil, cât și pe concurenți –  fără ei nu ar fi fost niciun bal, nu?”

 

Daniel Dogaru – student în anul II

” Balul Bobocilor a fost un eveniment bine realizat, echipele au fost foarte bine pregătite – pe această cale îi felicit și eu pe coordonatori – spectacolul a fost minunat , muzică bună și distracție cât cuprinde, așa aș descrie eu un bal reușit. Ca membru al LSAC m-am ocupat de partea cu publicitatea, mai exact am creat afișele ce au servit la promovarea evenimentului. Cu siguranță, acest bal constituie ”un element din seria” ( matematic,vorbind) de baluri ce urmează a fi puse în scenă de niște oameni deosebiți, dedicați și muncitori. ”

 

Radu Arion – student în anul II

”Voia bună a fost cuvânt de ordine în ceea ce privește Balul Bobocilor de anul acesta. Atmosfera creată a fost completată de momente frumoase pregătite cu multă muncă de bobocii proaspăt ajunși la facultate , boboci care cu greu și-au stăpânit emoțiile pe scenă, și chiar și dincolo de scenă. Ca în fiecare an, primul eveniment mare așteptat cu nerăbdare de boboci, și nu numai, s-a dovedit a fi la înălțimea așteptărilor și sper ca și anul viitor să fie așa.”

Mulțumiri speciale sponsorilor: Step Up Events, BBY, EEU Software, Pada Mure, Andreea Dogaru, AMCKART, Tequila Bowling, Lasertag Arena, NoMasVello, Activ Squas, Major Events, Tac Biliard, Regie Live, Radio ZU, Crispico, Target Recruting, Telekom Academy, UNSR, FirstCopy, Street Dance Romania, Student Travel și Facultatea de Automatică și Calculatoare.

De asemenea, mulțumiri speciale transmitem și oamenilor fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil – organizatorii – și celor care au ajutat ad-hoc: Floarea Daniel ( președinte LSAC ) , Giorgiana Vlăsceanu ( vicepreședinte LSAC ), Oprea Mario ( vicepreședinte LSAC, coordonator FR ), Negoiță Cătălin ( coordonator HR ),Cucu Răzvan ( coordonator HR ), Dogaru Daniel ( coordonator Design ), Nicolae Cosmin ( coordonator PR ), Drenea Marius ( coordonator IT ), Posedaru Marian ( coordonator Logistică ), Andru-Octavian Mocanu ( coordonator Logistică )  Soare Mihai, Simion Andreea,  Tudor Beștea, Cristiana Trifu, Călin Theodor, Mitroiu Adrian, Silvia Pripoae, Dorneanu Anda, Lefter Alexandru, Sheila Abduraim,Tincu Alin, Prunaru Cosmin, Iuga Andrei, Sandu Albert, Buzec Cristian, Mihailescu Liviu, Oprea Flavia, Adriana Valman, Laura Antonache, Micu Victor, Oana Popescu, Șerban Ionuț.